HRVATICA NA UDARU JER VELIČA OLUJU! Srbi su je voleli posle slike sa Novakom, hvalili kad je uzela zlato, a sad pljušte uvrede

Hrvatska reprezentativka i olimpijska šampionka u tekvondou Matea Jelić, najpre je slikanjem sa prvim teniserom sveta i najvećom zvezdom Igara Novakom Đokovićem stekla simpatije i navijače u Srbiji, da bi ubrzo po intervju u kom je velilala Oluju doživela pretnje i uvrede na društvenim mrežama.

Prvo je pažnju privukla simpatičnom pričom o "ukradenom" zlatu Milice Mandić, zatim i slikanjem sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Matea Jelić FOTO: INSTAGRAM PS

Sve je srušila intervjuom za "Slobodnu dalmaciju" u kom je veličala zločinačku akciju "Oluja" u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Hrvatska olimpijska šampionka ističe da želi da napravi doček u Kninu koji će se spojiti sa godišnjicom Oluje, za koju kaže da joj mnogo znači.

- Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Jelićeva.

Takav istup mlade olimpijske šampionke se nije dopao mnogima koji su joj u proteklih 24 sata na Instagramu poslali neprikladne i uvredljive poruke koje je Matea objavila na svom profilu.

Matea Jelić FOTO: INSTAGRAM PS Matea Jelić FOTO: INSTAGRAM PS Matea Jelić FOTO: INSTAGRAM PS Matea Jelić FOTO: INSTAGRAM PS

Kurir sport

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: