Hrvatska GORI zbog suknje njihove voditeljke u PROGRAMU UŽIVO: A zbog ove haljine sa dubokim dekolteom u popodnevnom programu ljudi ne mogu da dođu sebi

Pre desetak godina stilisti na RTS-u imali su nešto radikalniji pristup u odevanju televizijskih lica, pa su pojedine voditeljke bile na udaru kritike zbog modnih kombinacija. Svojevremeno Jovana Joksimović, dok je bila na RTS-u, kritikovana je zbog kratkih suknji koje su birali stilisti.

Slična situacija se događa ovih dana u Hrvatskoj na njihovom nacionalnom servisu. Tri voditeljke na HRT-u poslednjih meseci su kritikovane zbog odevnih kombinacija u programu. Tončica Čeljuska, Barbara Kolar i Uršula Tolj našle su se u žiži interesovanja i komentara na društvenim mrežama, a u napadima na voditeljke najglasnije su bile žene, piše hrvatski "Index".

Prva se na meti napada našla Tončica Čeljuska u septembru ove godine kada je u svojoj emisiji ugostila Jadranku Kosor. Tada je mnogima posebno za oko zapela haljina Tončice Čeljuske, pre svega dekolte. Čeljuska je u emisiji nosila pink haljinu koja je otvorena, pa su pojedini gledaoci negativno reagovali.

Voditeljka emisije "Zvezde pevaju" Barbara Kolar je zbog crne haljine bila meta nekoliko dana na društvenim mrežama. Jadranka Kosor, političarka i novinarka je na Tviteru reagovala na jedan komentar o Barbarinom izgledu. "Tužno", napisala je Kosor.

Prethodne večeri publika koja prati HRT imala je svašta da kaže na račun voditeljke Uršule Tolj i njene haljine u kojoj je vodila emisiju "Kod nas doma".

Uršulu su zbog dužine suknje napale gledateljke na službenoj Fejsbuk stranici emisije i padale su teške reči.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: