"HTELA SAM DA MENJAM SEBE DA BIH UDOVOLJILA NEKOM DRUGOM" Iva progovorila o vezi sa Karićem!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Večeras je gošća u emisiji "Zadruga - narod pita" pobednica treće sezone, Iva Grgurić. Ona će tokom noći odgovarati na pitanja gledalaca i komentarisati dešavanja iz Bele kuće. Voditelj je na početku emisije upitao da li se trudila da se istakne kako bi došla u prvi plan.

- Nisam proračunata, ne kalkulišem. Možda bi trebalo da budem promišljenija, jer onda ne bih upadala u neke probleme. Nisam razmišljala da sam ja ta koja se izdvojila, sve dok nisam izašla. Davala sam pozitivnu reakciju na gledaoce. Bilo je uzbudljivo, bilo je ružnih, ali i lepih trenutaka zahvaljujući Filipu. Bila sam vesela, spontana, harizmatična. Baš sam bila svoja, ali to je tek bilo od kad sam krenula sa Filipom. U prvoj vezi sam bila stisnuta, htela sam da menjam sebe da bih udovoljila. Nikad se ne treba menjati zarad nekoga, ostanite svoji - odgovorila je Iva.

U emisiji je prikazan prilog sa izbora za mis "Zadruge 3", na kom je Iva pobedila.

 

- Nisam očekivala da ću pobediti, ali bila sam svesna svojih kvaliteta. Imponovalo mi je, značilo mi je. Želim sledećim zadrugarkama da se pripreme za mis i da preuzmu krunu od mene - rekla je Iva o prilogu.

Z3:Narod pita - Iva o učešću u "Zadruzi 3" - 05.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:Srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano