I titani krvare!

Titani krvare i padaju, pogotovo kada su ranjeni. Sinoć je ekipa KS6 ostavila u prvoj partiji comfort pikove ekipi EUT poput Zeda, Shena, Lilie što su ovi sjajni momci iskoristili i zadali prvi udarac Kruševljanima. Kada ranite vuka i bacite ga na koljen, očekujete de će da grize još jače i da grabi ka povratku, medjutim ekipa EUT je, nošena moralnim boostom koji su dobili nakon prvog meča i sjajnim Pokzom na Liliji zadala konačni udarac i oborila titane. U nastavku vam donosimo razgovor sa kapitenom i toplanerom ekipe EUT sjajnim Alenom.

N:Alene, prije svega sve čestitke i respect za izbacivanje glavnog favorita za osvajanje turnira!

 

A:Hvala puno na čestitkama i na pozivu na intervju.

 

N:Sinoć dok smo uživali u ovoj BO3 seriji i svi navijali za vas i pad titana, šta je po tebi bilo presudno, jer KS6 je na papiru mnogo kvalitetnija ekipa ne samo od vas nego od većine na turniru, ipak oni imaju Ryu-a i Klownya u svom rosteru. Šta je to što je donijelo prevago na vašu stranu?

 

A: Pa dosta nam je olakšalo posao to što se KS6 nije pojavio u najjačem rosteru ali svakako opet su bili  veliki favoriti u toj BO3 seriji,kao i to što su nam ostavili neke komfort pikove kao što su bili Shen i Zed što se ispostavilo da im je bila greška i to je možda čak i presudilo prvi gejm. Nakon pobede u prvom gejmu bili smo sigurni da možemo to da ponovimo još jednom što se ispostavilo tačno.

 

N:Sinoć su svi smatrali da će to biti brza B03 serija i da će se KS6 samo prošetati preko vas, medjutim vaš sjajan teamfight, sjajni pikovi i Pokz na Liliji  donijeli vašoj ekupi najveći upset na ovom turniru. Ja sada lično imam nove favorite a to je ekipa EUT, i šta miliš da li nakon što ste izbacili Titana KS6 imate šansu da se borite do samog kraja?

 

A: Da to su svi mislili ali desilo se skroz suprotno u oba gejma smo bolje odigrali early game i  to smo iskoristili na najbolji način. Ceo tim je lepo igrao nismo pravili neke velike greške koje bi dovele do toga da gejm ode u korist KS6 i Pokz koji je odlicno odigrao oba gejma i koji je željan dokazivanja jer ima zelju da zaigra jednog dana u EBL ako ovako nastavi sve je moguce i  da napomenem da je Pokz 2006 godiste a vec je bio D2 na westu nadamo se da cemo ga videti u EBL jednog dana. Naravno da imamo sledeca prepreka nam je ekipa ASQ  odlicna ekipa  ali mislim da ako  budemo igrali kao protiv KS6 imamo šanse da ih pobedimo.

 

N: Ja navijam za vas i lično se nadam da ćete napravti upset do kraja i sa svojim rosterom otići po titulu i pokazati svima da David pobjedjuje Golijata iznova i da titani padaju i krvare kada su ranjeni. Zasigurno je to da nijednoj ekipi nakon vaših partija od sinoć neće biti svejedno ulaziti u partije protiv vas pogotovo u B05 serijama. Sutra smo uz vas, bodrimo vas i čekamo još jedan upset na turniru. Hvala ti za izdvojeno vrijeme, želim vam svu sreću i da vas snaga Demacije prati u sutrašnjoj partiji protiv ekipe ASQ!

 

A: Hvala tebi na razgovoru  i lepim zeljama. Puno srece u ovome sto radis ! #EUTWIN

EUT idu po titulu, a sutra je već njihov četvrtfinalni meč protiv ekipe ASQ i Laleta Nosećeg. Dodjite u što većem broju da podržimo ove sjajne momke i našeg brata Džonsu u svemu što radi za nas i LoL scenu Balkana!

 

trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
јан 23, 2021, 4:14 по подне - djnoctiis
јан 22, 2021, 5:23 по подне - djnoctiis
јан 22, 2021, 5:01 по подне - djnoctiis
јан 22, 2021, 5:00 по подне - djnoctiis
јан 22, 2021, 2:07 по подне - djnoctiis
јан 19, 2021, 7:56 по подне - djnoctiis
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук