IGUMAN VISOKIH DEČANA NAHVALIO ABAZOVIĆA: Snimak Dritana zapalio društvene mreže (VIDEO)

Iguman Sava Janjić

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić javno je na svom Tviter profilu pohvalio lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića zbog njegovih reči o potrebi da se Crnoj Gori uspostavi sistem.

izvor: srbija danas

Iguman Sava Janjić je na Tviteru podelio video intervju u kome Dritan Abazović, koga mediji nazivaju "Albanski četnik", ističe potrebu da se u Crnoj Gori uspostavi zdrav sistem te da onda neće biti važno ko je na vlasti.

- Potpuno jasno. Važno je uspostaviti vladavinu prava, punu odgovornost (accountability) političkih predstavnika, utvrditi nezavisne medije i sudstvo, versku slobodu. Tada personalna rešenja neće biti problem i neće se smenjivati "režimi" nego će vlast imati pravni kontinuitet - napisao je Sava Janjić uz postavljen video.

 

Šta je tačno rekao Dritan Abazović pogledajte u videu:

null

Potpuno jasno. Važno je uspostaviti vladavinu prava, punu odgovornost (accountability) političkih predstavnika, utvrditi nezavisne medije i sudstvo, versku slobodu. Tada personalna rešenja neće biti problem i neće se smenjivati "režimi" nego će vlast imati pravni kontinuitet. 👍 pic.twitter.com/oGlz1Yo6Sf

Izvor : SRBIJADANAS

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Autor: