IGUMAN VISOKIH DEČANA NAHVALIO ABAZOVIĆA: Snimak Dritana zapalio društvene mreže (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iguman Sava Janjić

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić javno je na svom Tviter profilu pohvalio lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića zbog njegovih reči o potrebi da se Crnoj Gori uspostavi sistem.

izvor: srbija danas

Iguman Sava Janjić je na Tviteru podelio video intervju u kome Dritan Abazović, koga mediji nazivaju "Albanski četnik", ističe potrebu da se u Crnoj Gori uspostavi zdrav sistem te da onda neće biti važno ko je na vlasti.

- Potpuno jasno. Važno je uspostaviti vladavinu prava, punu odgovornost (accountability) političkih predstavnika, utvrditi nezavisne medije i sudstvo, versku slobodu. Tada personalna rešenja neće biti problem i neće se smenjivati "režimi" nego će vlast imati pravni kontinuitet - napisao je Sava Janjić uz postavljen video.

 

Šta je tačno rekao Dritan Abazović pogledajte u videu:

null

Potpuno jasno. Važno je uspostaviti vladavinu prava, punu odgovornost (accountability) političkih predstavnika, utvrditi nezavisne medije i sudstvo, versku slobodu. Tada personalna rešenja neće biti problem i neće se smenjivati "režimi" nego će vlast imati pravni kontinuitet. 👍 pic.twitter.com/oGlz1Yo6Sf

Izvor : SRBIJADANAS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.