IMA LIČNO OBEZBEĐENJE! Miljanu PRESRELI u centru Beograda - krenula da BEŽI!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti programa "Zadruga" jer je nanela povrede Lazaru Čoliću Zoli dok je spavao. Ona ga je udarila štiklom u glavu, a njemu je odmah nakon incidenta ukazana lekarska pomoć i previjena mu rana.

Po napuštanju Bele kuće, Miljana je napravila haos u Šimanovcima. Prvo je zaustavljala automobile i kamione koji su prolazili pored velelepnog imanja, a zatim i pozvala hitnu pomoć i policiju.

Policiji se žalila da nije dobila stvari od produkcije, a zatim je isplivao video kako iznosi džakove garderobe i ubacuje ih u vozilo. Medicinski tehničari su je pregledali u kolima Hitne pomoći, a ona se požalila da je udarila glavom o pod tokom okršaja sa Zolom i tražila je da joj provere pritisak.

Sinoć je isplivao novi snimak na kom se vidi da je dvojica muškaraca prate kako bi bezbedno stigla do jedne zgrade u centru Beograda, dok novinari pokušavaju da odrade intervju sa njom. Predstavnici sedme sile su je pitali kako je, ali ona nije bila raspoložena za razgovor. Sve vreme je brzo hodala i krila lice novinama. Na kraju je ušla u lift zgrade i pobegla od novinara

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: