Irma Sejranić ulazi u Zadrugu da ispriča sve o AFERI SA OŽENJENIM Topalkom! Otkriće sve o njihovom ODNOSU!

Nakon pažnje koju je privukla u rijaliti programu "Parovi", Irma Sejranić ulazi u "Zadrugu 5".

Ona će pred milionskim auditorijumom otkriti sve o ljubavnoj aferi sa oženjenim pevačem Milanom Topalovićem Topalkom, sa kojim je snimila i duetsku pesmu.

Prema pričamo koje su kružile, njih dvoje su se viđali tokom njihove saradnje 2018. godine

To je bilo nakon Irminog učešća u Parovima, nakon čega je ona poželela da postane pevačica. Preko menadžera je stupila u kontakt sa Topalkom i on je rado pristao da joj pomogne u karijeri. Duet su snimili, a Sejranićeva je osim te pesme objavila još nekoliko. Ipak, od njene karijere nije bilo ništa, ali zato je uspela da smuva oženjenog kolegu.

Njih dvoje navodno se se viđali neko vreme i to je trajalo sve dok Topalko nije odlučio da ostavi Irmu, iako joj je govorio da je voli i da će s njom ostati do kraja života. To je veoma povredilo Sejranićevu, koja je sad odlučila da uđe u Zadrugu i da mu se javno osveti za to šta joj je uradio.

rme je već u karantinu pred ulazak u rijaliti, pa nije dostupna, a Topalka je o vezi sa dosta mlađom koleginicom rekao:

- Ne verujem da je ona to rekla. Pa ljudi, gde će ona onako mlada i lepa da bude sa mnom ovako starim i nikakvim?! - kroz smeh je započeo Topalko, pa nastavio:

- Mi smo snimili duet 2018 godine, družili smo se, bili smo u istom društvu na javnim mestima mnogo puta, ali nismo bili u emotivnoj vezi - rekao je pevač.

Irma je ranije bila u vezi sa Bubom Korelijem, a za njihov odnos je rekla da je bio turbolentan i da je trajao oko pet meseci.

Nikada ne priznaje preljubu!

Podsetimo, Milan Topalović Topalko važi za jednog od najvećih šmekera na našoj muzičkoj sceni i priča se da retko koja devojka ostane imuna na njega. Poslednjih godina njega su povezivali sa mnogobrojnim ženama, ali je on uprkos svemu uspeo da sačuva brak sa suprugom Vesnom sa kojom ima i ćerku Helenu. Topalko je učestvovao u rijalitiju "Farma1" gde je bio izuzetno blizak sa koleginicom Marinom Perazić, ali je tada zbog prevelike prisnosti bio povezivan i sa manekenkom Sandrom Obradović. Pričalo se da je tada njegov brak bio ugrožen, ali je pevač to demantovao i ne mareći na priče, nastavio da boravi u društvu lepih, ali i mladih žena. Mediji su pisali da je on svoju suprugu varao i sa straletom i go go igračicom Atinom Ferari, a kasnije i sa mladom "Zvezdom Granda" Ljiljanom Savić

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: