ISPLIVALA INFORMACIJA: Miljana PONOVO TRUDNA u rijalitiju? Zbog ŠOK detalja KRIJE da je u drugom stanju!

MIljana Kulić je pre nekoliko dana pala u nesvest, zbog čega su je članovi obezbeđenja izneli i odveli kod lekara. Iako je ustanovljen razlog njene vrtoglavice i slabosti, još zadrugarima, kao ni majci, nije otkrila da je navodno u drugom stanju.

Miljana se pre dva dana žalila da joj nije dobro i da joj se vrti u glavi te da su joj usne modre, a onda se samo srušila. Kristijan Golubović i pripadnici obezbeđenja su brzo reagovali i izneli je, a onda je odlukom produkcije odvedena na lekarski pregled. Dok su ukućani komentarisali da se folira i da blefira, izvor otkriva da je navodno trudna.

- Miljana je dovedena u bolnicu na pregled i bila je u lošem opštem stanju. Bleda, pritisak joj je bio visok, a nakon uvida u njenu krvnu sliku ustanovljeno je prisustvo trudničkog hormona - ispričao je izvor, a preneo "Kurir".

Kako je rekao, konstatovana joj je rana trudnoća.

- Još je rano da se čuje bebina srčana radnja. To je moguće tek u šestoj-sedmoj nedelji trudnoće, a po našim procenama, Miljana je trudna tek desetak dana. Nivo trudničkog hormona ukazuje na to - rekao je izvor i dodao da će nastaviti sa praćenjem njene trudnoće.

Miljana se nakon pregleda vratila u Belu kuću, ali nikome nije rekla da je trudna jer, kako kaže izvor, želi da abortira. 

 

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: