ISPLIVALO! Maja nakon batina koje je dobila od Janjuša izgubila njihovo dete!?

Od kada je u subotu Maja Marinković ušla u "Zadrugu", više ništa nije isto. Ona je već prvo veče imala sukob sa bivšim ljubavnikom Janjušem optuživši ga da ju je tukao i da joj duguje novac, a zatim mu je zapretila da može da mu zagorča život. Marinkovićeva je zbog batina koje je dobila od Janjuša izgubila bebu, pa joj je sada jedini cilj da mu se osveti!

- Maja mi je rekla da je spremna da ide na poligraf da dokaže da je Janjuš stvarno tukao. Nju, međutim ne bole te batine toliko, koliko je boli saznanje da je nakon toga izgubila bebu. Drugim rečima, Janjuš je ubio njihovo dete kada ju je istukao - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Kada je otišla u bolnicu na pregled kako bi imala lekarski izveštaj o batinama jer je prvobitno htela da ga prijavi za nasilje, saznala je da je imala spontani što je dodatno dotuklo. Vrištala je i plakala. Ne znam šta se u njoj prelomilo, lekarima je rekla da je pala niz stepenice kako ne bi zvali policiju. Danima je bila u depresiji, a Janjuš je uspeo opet da joj se približi i da mu oprosti sve. Uopšte ne znam da li je ona njemu rekla za gubitak bebe, ali mislim da iz nekih razloga to nije učinila. Ma, on je manipulator, verovatno bi Maja ispala kriva i za spontani i za batine, mnogo je namazan, a ona slaba na njega - dodao je on za kraj.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: