"Ispred Sandre je ikona proplakala dok se molila da ozdravi": Djevojka doživjela čudo u Tumanu

Tako mala, a tako veliki borac! Sandra Đurić (16) iz Smederevske Palanke na malim, dječijim plećima nosi teško breme bolesti, ali ne odustaje. Ova palčica, visoka tek nešto više od metra, posjetila je manastir Tumane gdje su, kaže njena mama Silvija, obje vidjele da je ikona Trojeručica proplakala dok su se molile za ozdravljenje.

"Bože, daj mi samo da mi dijete ozdravi", kaže Silvija, i puna nade priča kako se sve dogodilo.

- Osjećaj je neopisiv! Ja sad znam da ima nade. Sandra se molila pred ikonom i u jednom trenutku je rekla: "mama, dođi da vidiš, ona plače". Ikona je bila kod oltara, sa strane, bilo je mračno, ali kada sam se malo bolje zagledala, vidjela sam suze. Vodene, prave suze. Pozvala sam ženu s kojom smo zajedno putovale da podijelimo troškove, i ona je rekla da isto vidi. Daće Bog samo da mi ozdravi - puna vjere priča mama Silvija.

Sandri je, kaže, ovo mnogo značilo. Na trenutak, kako je ispričala mami, svi bolovi su prestali. Osjetila je olakšanje. Na kratko je sve bilo u redu.

- Pričala mi je i da joj je prišla jedna monahinja i pričala sa njom. Ja sam te noći sanjala Trojeručicu i monahinju kako mi daje zamotano kube i govori "za 26". Ne znam šta to znači. Ali sanjala sam baš tu monahinju - prisjeća se Silvija.

Sandra trenutno čeka analize studije spavanja sa Klinike u Tiršovoj, jer ima prekide u disanju dok spava. U martu bi trebalo da stignu rezultati genetičke analizu da bi vidjeli koja bi joj biološka terapija najbolje odgovarala. Tada će i zvanično biti pokrenuta akcija za pomoć, a njena mama već je počela da sakuplja novac, iz straha da tada neće ostati mnogo vremena.

Podsjetimo, ova preslatka djevojčica pati od sistemske bolesti vezivnog tkiva, reumatoidnog vaskulitisa i epilepsije, a zbog vode koja joj se nakuplja u organizmu, dobija stravične napade gušenja. Jedan takav uslijedio je prije nego što je Sandra smještena u Dječju kliniku Tiršova.

(Izvor/Foto: Telegraf)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano