Italijanski plejboj i Instagram zvijezda vakcinisao se u Beogradu

Italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), poznat i kao "Plejboj dedica", danas se u Srbiji, na Beogradskom sajmu, vakcinisao protiv koronavirusa, piše "Telegraf".

Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom, a došao je samo zbog vakcinacije, prenosi  "Telegraf ".

On će ponovo doći u Srbiju, gdje će se, također revakcinisati za tri sedmice.

Na radost mnogih dama širom svijeta, italijanski milioner se vakcinisao bez majice, a bio je vidno raspoložen i nasmijan. Kako se navodi, Đanluki je beogradski biznismen Andrej Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je riječ o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom svijeta i uživanja u prelijepim djevojkama, Vaki svakodnevno trenira, tijelo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se vjerovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko ima godina.

Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: