Ivan koji je pretukao mladića u NS, slikao se sa zastavom CG
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ivan Kontić, za kojim je srpska policija raspisala potragu zbog brutalnog prebijanja M.M. (28) pre 19 dana u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, glavna je tema srpskih medija od trenutka kada je objavljena potraga za njim. Na društvenim mrežama osvanula je i njegova fotografija sa crnogorskom zastavom.

Naime, slika na kojoj se vidi odbegli Kontić navodno je skinuta sa njegovog ugašenog FB profila i prikazuje njega na slici sa crnogorskom zastavom. Kada je i kojim povodom slika nastala je nemoguće reći s obzirom na to da je ubrzo nakon saopštenja MUP-a da se za njim traga, profil na ovoj društvenoj mreži ugašen.

 

Ono što je za sad poznato jeste da je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede, navedeno je u saopštenju.

“Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223”, saopštio je MUP Srbije.

MUP je istakao i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Inače, pojavila se i informacija, da obegli Kontić trenutno nije poznat samo srpskoj policiji, nego i crnogorskoj, i da je zapravo on crnogorski državljanin koji je pre dve godine hapšen u Nikšiću zbog oružja.

Podsetimo, podgoričke Vijesti osmog januara 2018. godine objavile su vest da su službenici za borbu protiv droge i Nikšićkog centra javne bezbednosti, kod Nikšićanina Ivana Kontića, tada starog 27 godina, pronašli revolver u ilegalnom posedu, a kod njegovog vršnjaka M. B., praškastu materiju za koju se pretpostavlja da je kokain. Policija je tom prilikom saopštila da su oni zaustavljeni 6. januara na Badnji dan, kada je zaustavljen mercedes bez registracija kojim je upravljao V.C. iz Nikšića, dok su Kontić i B. bili saputnici. Prilikom kontrole policajci su kod Kontića pronašli revolver Zastava Magnum kalibra 357 sa šest metaka, dok je B. „odbacio pvc pakovanje sa praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je kokain“.

Od tad se o Kontiću nije ništa čulo i o njemu nije bilo nikakvih informacija, sve dok u javnost nije procurio snimak nastao 24. avgusta 2020. godine ispred jedne novosadske kladionice, na kome se vidi kako osumnjičeni uz pomoć još jednog mladića brutalno tuče žrtvu, dok poveća grupa među kojima ima i radnika obezbeđenja sve nemo posmatra.

Na društvenim mrežama juče se pojavio stravični video-snimak, napravljen u Novom Sadu, na kome se vidi kako mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom stanju na zemlji, lomi ruke. Da ceo slučaj bude još gori, stravično iživljavanje nad mladićem događalo se naočigled brojnih građana. U jednom momentu vidi se i kako neki mladić prilazi batinašu u nameri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i oterao muškarac koji se nalazio u blizini.

IZVOR: NOVA RS

Ivan koji je pretukao mladića u NS, slikao se sa zastavom CG

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano