Ivana dobija 50.000 da uđe u "Zadrugu" za susret za nevernim suprugom Nenadom?!

Ivana Aleksić, supruga repera i zadrugara Nenada Aleksića Ša, mogla bi uskoro da se useli na velelepno imanje u Šimanovcima, budući da joj je produkcije rijalitija „Zadruga“ ponudila 50.000 razloga za to!

 

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić

 

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić, Foto: Printscreen Youtube

 

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Ivani je nedavno ponuđeno da za honorar u visini od 50.000 evra uđe u rijaliti i suoči se sa mužem i zadrugarkom Tarom Simov, sa kojom je Ša već mesecima u prisnom odnosu. Iako je u prvi mah želela da odbije ponudu, budući da joj je njena privatnost najvažnija, Ivana poslednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u rijaliti i konačno razreši svoj odnos sa suprugom.

     

 Otkako je Nenad ušao u „Zadrugu“, Ivana se držala po strani i nije javno želela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već mesecima šokira celu Srbiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje su prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mere i zbog toga je rešila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija - priča naš izvor i dodaje da je Ivani izuzetno teško zbog svega šta se dešava.

- Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim pre što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno - priča naš izvor i dodaje da reperova supruga danima vaga šta da radi.

Ivana Aleksić

Ivana Aleksić, Foto: printscreen

 

- Ivana ne voli da se eksponira javno i sve doskoro bilo joj je nezamislivo da uđe u „Zadrugu“. Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put - priča naš izvor, i dodaje da Ivana najveću podršku ima u porodici i prijateljima.

- Svi su na njenoj strani i podržavaju je u odluci, ma kakva ona bila, a ovih dana trebalo bi da se sastane sa produkcijom rijalitija i da im saopšti svoju definitivnu odluku. Jedno je sigurno, ukoliko Ivana bude ušla u „Zadrugu“, Ša i Tara će poželeti da pobegnu glavom bez obzira - rekao je na kraju naš izvor.

alo.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: