IZ SVE SNAGE JE ŠUTNUO U MEĐUNOŽJE, od siline udarca PROKRVARILA - Irma prebačena u BOLNICU! (VIDEO)

Irma Sejranić podigla je veliku prašinu u javnosti svojim turbulentnim odnosom sa Dalilom Dragojević i Aleksandrom Subotić u rijaliti programu "Zadruga". Ona važi za takmičarku koja nema dlake na jeziku i koja je uvek spremna da izenese svoje mišljenje.

Pre par godina ona je učestvovala u rijaliti programu "Parovi", a njen sukob sa Dariom Šogorovićem se i dan danas prepričava.

Irma je Dariu pevala pesmu u neposrednoj blizini, a njega je to iznerviralo. 

On ju je tada iz sve snage udario u stomak i međunožje i oborio je na pod. Irma je potom osetila jake bolove, a zatim je i hitno prevezena u bolnicu na pregled jer prokrvarila.

- Bolesniku, jesi li ti normalan - vikali su ukućani na Daria, dok je on odmah otišao prema vratima vile kako bi ga obezbeđenje odvelo u izolaciju.

Da to nije bila nimalo naivna situacija, svedoči i izvor blizak produkciji koji je tada rekao kako je Sejranićeva na donjem vešu imala krv.

- Nakon uživo emisije Irma se žalila na ogromne bolove. Ljudi iz produkcije odmah su sišli u tajnu sobu kako bi videli o čemu se radi. Od jačine udarca, ona je na gaćicama imala krv. Verovatno je prokrvarila u trenutku - rekao je tada izvor i dodao:

- Hitno je prebačena u bolnicu, jer se žalila na nesnosne bolove. Doktori su je pregledali, dali određene lekove i sada se bolje oseća. Još uvek nije poznato da li će Irma tužiti Darija zbog pretrpljenog horora - rekao je pre dve godine izvor za "Alo".

 

Irma Sejranić, Dario Šogorović
Foto: Youtube printscreen/Parovi 2019

Kada se Irma vratila u vilu, Dario joj se izvinio.

- Nemam šta puno tu da kažem. Moje ponašanje od sinoć nema nikakvo opravdanje. Izvinjavam se svima što su to gledali. Najviše me je stid zbog tog događaja - rekao je Šogorović.

- Meni nije jasno zbog čega je to uradio, nikakvog povoda mu nisam dala - rekla je ona, da bi Šogorović ponovo zgrozio ostale učesnike pričom da je i Irma kriva zato što ju je udario. A razlog je besmislen.

 

Irma Sejranić, Dario Šogorović
Foto: Youtube printscreen/Parovi 2019

- Irma je ta koja je oduvek pokušavala da priča sa mnom, uhodila me je - pravdao se Dario.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u video prilogu u nastavku:

https://youtu.be/hAkB2Vxjn2M

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: