IZ SVE SNAGE - ŠOLJOM U GLAVU! Gađala je Janjuša, pogodila nju! Kazna odmah izrečena! (VIDEO)

Prikazan je još jedan ljubomorni ispad Maje Marinković, kada je tokom poslednje žurke kroz jecaj zamerila oženjenom Marku Janjuševićem, sa kojim je od skora ozvaničila vezu u rijalitiju, što gleda u pravcu Ane Korać, sa kojom su ga povezivali u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga 3".

- Ja odlično primećujem njihove poglede kako bi mene isprovocirali. Jednostavno, primećujem, Ana, sa tvoje strane kada je bila situacija sa tortom - govorila je Maja.

 

- Šta je imam sa time što je tvoj momak meni prišao i dao mi najlepše parče torte - pitala se Koraćeva.

- Ja vidim to u njemu, od njega je jače da priđe, da prokomentariše, slab je na žene, zbog toga se i svađamo - objašnjavala je zadrugarka.

 

- Ni jedan dan ne prođe da ona meni nešto ne prebaci, da ne ljubomoriše - tvrdio je Janjušević.

Ti si meni prebacio da sam se uvaljivala Banetu Čolaku u krevet - govorila je Maja, a onda na Janjuševe provokacije odreagovala tako što ga je gađala šoljim.

 

Maja je u naletu besa bacila šolju sa ciljem da pogodi Janjuša, pa povredila Erminu Pašović, kojoj je odmah ukazana medicinska pomoć. Zbog ovog postupka Marinkovićeva je kažnjena mesečnim honorarom.

- On (Janjuš) me je doveo do ludila, nisam želela da gađam Erminu, sa razlogom sam kažnjena. Ne znam je li Ermina dobro, nisam gađala namensi Anu, već Janjuša, opsovao mi je, vređa me i ponižava. Totalno sam odlepila - objašnjavala je Marinkovićeva.

 

- Znam da bi Janjuš meni prilazio i družio sa mnom, ali ne sme od nje. Janjuš je meni prišao, ne ja njemu. Meni ovo ponašanje nije normalno - istakla je Koraćeva.

Zadruga 3 - Maja gađala šoljom Janjuša, pogodila Erminu! Kažnjena mesečnim honorarom - 19.06.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: