Izaberi LIST i otkrij šta će ti se USKORO LIJEPO DESITI
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

LIST 1

Ako si izabrala ovaj list, na njemu je zapisana sudbina IZDAJE. Neko od tvojih prijatelja je ljubomoran na vezu koju imaš sa svojim partnerom. Čuvaj se takvih ljudi, jer mogli bi napraviti mali razdor između vas dvoje.

Vaša ljubav je jača od svega, i na kraju uvijek pobjedi sve...ali prijatelji koji su neprijatelji najgore je zlo. To bi moglo da ti slomi srce. Zbog toga se čuvaj takvih ljudi.

Naš savjet je da na neko vrijeme prekineš kontakt sa prijateljima. Onaj koji se prvi javi da pita za tvoju vezu, odaće se sam.

LIST 2

List pod ovim brojem donosi vjeridbu. Konačno će ti se snovi ostvariti, i postaćeš nečija najveća ljubav. Muškarac koji će te vjeriti voli te najviše na svijetu.

Ti si za njega princeza kojoj će pružiti svu svoju ljubav i pažnju. A i zaslužila si to. Tvoje srce je puno ljubavi, i samo je čekalo nekoga da pokloni tu svu ljubav koju ima.

Vrijeme je da i ti budeš ispunjena srećom i zadovoljstvom, a ljubav je za tebe najveća želja. Konačno će ti se svi snovi ostvariti.

LIST 3

Eh, ovaj list je potpuno drugačiji od svih ostalih. On donosi najljepše iznenađenje. A on zavisi od toga koja je tvoja najveća želja. Ovaj listić ispunjava želje, pa zbog toga dobro razmisli šta želiš. Isprazni glavu od negativnih misli.

Počni da misliš samo na lijepe stvari. Zamisli kako bi izgledala najsrećnija verzija budućnosti za tebe. I fokusiraj misli na to tokom cijelog vremena. A kada nešto zaista želimo, onda će to ovaj list i da ispuni.

SLIČNI ČLANCI:

  1. Izaberi NAJLJEPŠU RUŽU i otkrij šta te to LIJEPO očekuje tokom MAJA!
  2. Izaberi NAPITAK i okrij svoju LJUBAVNU SUDBINU u narednih 7 DANA

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano