Izaberite drvo i saznajte kakva ce vam biti NOVA 2021 GODINA

 

VRBA

Vi ste veseli i zabavni. Mnogi bi ljudi rekli da ste vi život okupljanja. Tražite nešto zabavno i novo, a iscrpljujući dnevni rasporedi su nešto što ne volite. U novoj godini ćete na kraju pronaći ono što ste tražili.


KESTEN

Vi ste sentimentalisti, vizionari i osoba koja se nada. Obično uzimate svoje fantazije i verujete da će svi biti sposobni da rade bez obzira na to što drugi trebaju reći u vezi s tim. Vi ste duhovni i instinktivni i shvatate ono što je izuzetno bitno i vredi se boriti za životom. U novoj godini ćete se povezati s čovekom koji je jednako vizionar poput tebe.

BREST

Vi ste izuzetno instinktivni. Vi postavljate svoje životne ciljeve visoko i tačno znate šta je i šta nije opravdano bez obzira na priliku. Nova godina će vam predstaviti muškarca koji je u osnovi isti kao i vi, neko ko voli slične stvari.

BREZA

Mirna izolacija je nešto što cenite. Postoje dani kada želite samo mir i to čini vaš život važnijim i ugodnijim. U novoj godini će naići neko ko će nastojati da vas izbaci iz vaše ravnoteže. Bez obzira na to da li će vam život postati jedinstveniji i naići ćete na nove stvari, sporazum će biti još uvek prisutan.

HRAST

Cenite što ste izašli iz ekstremnosti budući da ste uvereni da bogatstvo podržava samo prevladavanje. Ti si pravi čovjek koji se nada i ceniš svoj život. U novoj godini ćete dobiti puno šansi koje će ispuniti vašu energiju i želju.

KEDAR

Zavisite isklučivo o sebi. Drugovi vas vide kao najzahtjevnu osobu koje su ikada upoznali. To je na temelju toga što ste usresređeni na sebe i na marljivi rad.

JAVOR

Vi ste osetljivi i razumete sve oko sebe. Zamišljeni ste, osetljivi i empatični sa svima s kojima se srećete. Odlični ste sa svima tako da će vam nova godina doneti nešto divno. Slatka sentimentalna osoba pronaći će vaše srce u godini koja traje. Pripremite se za neverovatnu sentimentalnu vezu.

LIPA

Vi ste stabilni u pravom smislu te reči . Pojedinci zavise od vas i uvek ste tu za njih. Vi ste jednostavni, čvrsti i veliki pojedinac, a nova godina će vam predstaviti čoveka koji će dobrodošlicu svim tim neobičnim karakteristikama.

TOPOLA

Nova godina će vam doneti baš ono što ste očekivali i vaš trud će na kraju doneti rezultate. Treba jednostavno zadržati dobar duh!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Autor: