IZLETEO JE IZ BELE KUĆE! NASTALA ŽESTOKA SVAĐA U ZADRUZI, UVREDE PLJUŠTALE NA SVE STRANE !
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tokom današnjeg porodičnog sastanka, Filip Car obrušio se na Paulu i Frana.

On je imao primedbu na Frana Pujasa i Paulu Hublin po pitanju kreveta, koji je još od useljenja njihov. Po njegovom mišljenju njihov krevet je prevelik za njih dvoje, dok se Pop i Elena muče u manjem krevetu pored njih dvoje.

- Možeš kako hoćes, ali ne i dokle hoćeš. Zamafijao si previše. Ti i Paula dolazite iz istog mesta kao i ja, trudio sam se da vam olakšam boravak ovde, dao sam vam bračni krevet, stavio vaše slike iznad kreveta. Upoznali smo se ranije. Podržao sam vas, a ti ovako! - rekao je Car.

 
 

- Toliko mozga nemaš, da Pop i Elena spavaju u malom krevetu, a ti sa 16 kila, i tolikim krevetom, ne vidiš suseda pored sebe, i nemaš mozga da kažeš da se zamenite sa mestima - dodao je Car.

- Paula bez mozga kaže:"Aleksandra može da legne pored Frana". Nije mi jasno, šta to znači? Tebi Frane to treba da bude uvreda! Tebi devojka namešta drugu devojku. Nemoj biti žena. Ideš na reciklažu za nedelju dana. Uvalili su ti dve b*lje, treća ti se sprema! - dodao je.
Fran je ćutao, ali je zato Paula odmah skočila u njegovu odbranu.

- Dečko ti si običan k*rac, šta se tebe tiče moj krevet, ko si ti da me pitaš za to? - Upitala je Paula.

- Od danas više nemate krevet, ja ću vam ga oduzeti. Zamolio sam ljude da vam ustupe krevet. Ja sebi vređam inteligenciju zbog vas! - dodao je Filip.

Car je izjavio da će se kad tad sa njima pomiriti, i da je čovek koji prašta, ali da neće zaboraviti ovo što su mu priredili. Iako je pokušao da smiri strasti, svađa se ipak nastavila, a Fran je izleteo iz Bele kuće.

Izvor: srbijadanas.comhttps://youtu.be/U7Y6PNs64I4

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano