IZNELI SAV PRLJAV VEŠ - Voditelj čitao PORUKE koje mu je Milica slala, pa Bora napravio HAOS u studiju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sinoć su gosti u emisiji "Zadruga - narod pita" bili Mirko Gavrić i Bora Santana. U jednom trenutku dok je Bora govorio o raskidu sa Milicom Kemez, voditelju su pristizale poruke od nje.

- Ona je to videla iz njenog ugla, ona je mislila da to nije bilo dovoljno, ja sam dao svoj maksimum, ja sam čovek od trenutka, mada to sam već jednom pričao. Ja nisam mogao da lažem sebe i radim neke stvari na silu, ja sam bio zaljubljen u nju, pa sam je vremenom zavoleo... U ovom trenutku mislim da je najbolje da ne budemo zajedno, ovo nije nikakva taktika, ja nisam u tom fazonu, i da se desi da mi opet budemo zajedno, ali opet, ako nam ide super odvojeno, zašto da se mučimo, bolje da probamo ovako, ako vidimo da možemo da ostanemo prijatelji za ceo život, a nismo zajedno, ja sam više za to - rekao je Bora.

 

- Toliko pati da je poneo harmoniku da proslavi raskid, samo promocija sebe - pročitao je Darko Miličinu poruku.

- Eto, zbog tih stvari ja neću da budem sa njom, jer ona sve pogrešno shvati. Jednostavno kada sam video da je Mirko gost, hteo sam da razonodim malo gledaoce kraj ekrana. Ona je iz nečeg što ja uradim, kontra izvuče.

- Kaže Milica: "Pitaj ga zbog čega nije želeo da živi sa mnom?" - bila je sledeća poruka.

 

- Ja nisam spreman, rešavam neke sa braćom stvari, ja ne mogu da započinjem svoj život na mesec, dva, tri, mislim da nije vreme da započinjemo život zajednički. Ona je rekla da sam joj samo odmogao, da joj nisam pomogao - odgovorio je Santana.

 

- Pitaj kako je reagovao kada sam mu priredila iznenađenje za rođendan? - glasilo je pitanje Kemezove za Boru.

 

- Ja nisam ni znao da je ona meni priredila iznenađenje, a otišli smo kod prijatelja, ali posle sam okačio i stori, stigli su pokloni i od naših fanova. Reagovao sam normalno, malo sam se iznervirao pre nego što su me iznenadili. Kako je ona reagovala na njen rođendan? Kada sam pozvao manđioničare, kako je ona reagovala tada? Kako sam se ja tada osećao? Ja ne vraćam, nego sam se ja tako osećao - tvrdio je on.

Z3:Narod pita - Bora priča o raskidu sa Milicom, ona poslala niz poruka Darku uživo - 17.08.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.