"J*BEM IM MATER SVIMA, POP*ŠE MI..." Zadrugarka besna kao ris zbog OVOGA - Nastao HAOS u spavaćoj sobi

Danas je održana još jedna zanimljiva emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj su mnogi odnosi u Beloj kući raskrinkani. Nakon emisije zadrugari su otišli u spavaću sobu kako bi se pripremilo imanje za proslavu rođendana Mišela Gvozdenovića i Rialde Karahasanović. Alen Hadrović prebacio je Maji Marković i Ivani Marinković što tračare, pa moraju da se pravdaju, te tako drugi ljudi dovoze i njegovu vezu u pitanje i komentarišu je.

- Ne komentarišite, svaki dan mi se dovodi veza u pitanje - govorio je Alen.

Maja se iznervirala jer je Ermina Pašović tokom emisije komentarisala kako se Ivana druži sa Markovićkom samo zato što joj je to majka rekla preko poziva, a onda joj je rekla da njena majka tako više ne misli. Maja se iznervirala kao nikada do sada i počela da psuje zadrugare.

 
 

 

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Smeta im što se družimo, što smo jedna uz drugu tu, oni su sami. Vidiš da im je krivo... J*bem im mater svima, pop*še mi svi... Hoće da nas posvađaju - govorila je besno Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

Zadruga 4 - Maja besna kao ris, psuje zadrugare - 12.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

 

SrbijaDanas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: