JA SAM KRETEN, A NE NOVAK: Hrvatski voditelj napisao pismo samom sebi zbog objave o Novaku!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Hrvatski voditelj shvatio da je pogrešio kako je govorio o najboljem teniseru sveta, pa odgovorio samom sebi

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije ''Nedeljom u 2'', koja se emituje na HRT (Hrvatska radio televizija), napisao je pismo samom sebi nakon jučerašnjeg negativnog komentara upućenog Novaku Đokoviću.

Otvoreno pismo hrvatskog voditelja možete pročitati u nastavku:

- Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao razumeš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identifikovao si se s Novakom, jer je odavde (i da se razumemo, je**** te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se - započeo je Stanković.

Aleksandar Stanković FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE / HRT / ALEKSANDAR STANKOVIĆ

- Šta se ti imaš identifikovati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je l' možda čiča Draža na rakiji tvoj, ili su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri prijatelja i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali si kreten i nerviraš me zato što celi život pljuješ po fejsu, a pišeš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu pomoći sebi. S ljubavlju tvoj Aco Stanković - zaključio je hrvatski voditelj.

Kurir sport

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano