"JA SAM SVOJE DETE SAHRANILA!" Dalila Dragojević je IZGUBILA BEBU, a zbog VREĐANJA MRTVIH je na stubu SRAMA

Dalila Dragojević je u petu sezonu ušla burno sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Njih dvoje su odmah prvih večeri imali žestok sukob sa Stanijom Dobrojević, pa se dotakli i teme dece.

Naime, Dalila je prebacila Staniji što nema porodicu, muža, a Dobrojevićeva je udarila na majčinstvo Dragojevićeve, a podsetimo, Dejan i Dalila su išli na vantelesnu oplodnju, ali plod se nije održao, te je ona pobacila, što je vrlo bolna tema ovom mladom paru.

Međutim, podsetimo, da je Dalila bila učesnica i "Parova" i jednom prilikom je bila brutalno osuđena od strane gledalaca, jer je ružno komentarisala odevanje naše glumice Eve Ras, koja je dolazila u emisiju "Upoznajte Parove". Dragojevićevoj nije bilo jasno zašto se glumica oblači u crnini, a razlog je smrt njene ćerke.

Dalila Dragojević je zaprepastila sve kada je glumici Evi Ras rekla da se zapita zašto je sama bez naslednika i nosi crninu u svojoj "stotoj godini". Mnogi su sa zgražavanjem slušali kako Dragojevićeva vređa Evu, pravdajući se kako ne zna da joj je umrla ćerka, ali kada je produkcija zatražila da se izvini glumici ona je to odmah odbila.

Dalila je pobesnela kada joj se Rasova obratila sledećim rečima:

- Priča se za mnoge učesnice koje su našle dečka u "Parovima" da proširuju porodicu, ali mislim da bi to prvo trebalo da uradi Dalila. Ona je u braku sa Dejanom i trebalo bi da rade na bebi. Mnogi se pitaju zašto još nemaju dete, Dalila je neko ko juri karijeru - u dahu je izgovorila glumica, ne sluteći da je to učesnici bolna tema, jer je pre nekog vremena izgubila bebu.

 

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Zato je tadašnja učesnica "Parova" zatim sasula salvu uvreda.

- Što se tiče Eve, neka se zapita zašto ona nema decu, a ima sto i nešto godina. Nema porodicu i nosi crninu i dan danas.

Svi su zanemeli dok je Eva pred kamerama objašnjavala da je sahranila svoju naslednicu, i dalje ne želeći da uđe u raspravu, ali Dalila nije popustila.

- Ja sam svoje dete sahranila, draga. Vi ne živite ovde i to ne znate. Nije lepo da moju mrtvu ćerku ružno pominjete. Ja nisam ništa protiv vas govorila, već govorim da se gledaoci pitaju kako vi još niste trudni kad ste se udali i volite Dejana. Oni očekuju, ne ja. Moja crnina dok sam živa biće na meni - zaključila je tada ona.

 

Eva Ras

Foto: Srbija Danas

Nakon što su Evine reči o mrtvoj naslednici sve potresle, Dragojevićeva je izazvala još veći šok kada nije izrazila ni trunku kajanja za ono što je izrekla, pa je odbila i zahtev produkcije da se izvini glumici.

- Ja to nisam znala, niti me interesuje. Žena od sto i nešto godina je surova prema meni i vodi računa o tome zašto ja nisam trudna. Neću da se izvinim. Znaju svi da pokušavam da dobijem dete i sada ona to spominje - zaključila je ova Bosanka na zgražavanje prisutnih.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: