Jadranka Barjaktarović sada naljutila i Crnogorce
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Jadranka Barjaktarović, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju, sad je razbjesnila i svoje Crnogorce.

 

Ona je na jednom nastupu na primorju zapjevala hit Indire Radić "Srpkinja je mene majka rodila", što su korisnici jedne Instagram stranice protumačili kao njenu kartu za povratak u Beograd.

Na ovoj društvenoj mreži osvanuo je snimak na kome se jasno čuju riječi numere, a dok je pjevala, Jadranka je dizala ruke uvis i lagano igrala. Na stihove "Sve da volim, ona me učila", Jadranka je rukom pokazala u pravcu prisutnih gostiju.

Ispod objavljenog snimka stoje emotikoni koji plaču od smijeha uz komentar da Jadranka traži put ka Srbiji, prenosi "Kurir".

"Kakav prelaz, završila se sezona kod nas pa bi sad malo u Beograd. E, Jadranka", napisano je na Instagramu, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

"Go*njula. Vratila se na fabrička podešavanja. Sad neće moći više ni za DPS da pjeva, nagrdiste je, ljudi", samo je dio onoga što stoji ispod objave.

"Znaš kako je, para vrti gdje burgija neće, djevojka pjeva šta joj plate", nastavljali su ogorčeni korisnici Instagrama.

Podsjetimo, pjevačici je zabranjen ulazak u Srbiju zbog širenja govora mržnje, ali i zbog pjevanja na mitingu koji je organizovao DPS na čijem je čelu Milo Đukanović. Interesantno je što su sada pjevačicu prozvali da više neće moći ni za pomenutu partiju da pjeva, dok su neki rekli da je ona njihova slika i prilika.

"Ona je pravo oličenje DPS, njihova prava slika. Svaki dan bi se mijenjali, kao kameleon, za neku siću", pisalo je u komentaru.

Inače, kako tvrde izvori, Jadranka ima problem i s kriminalnim klanovima jer je nastupala na privatnim slavljima koje je organizovao Radoje Zvicer, vođa "kavčana", a kojima su prisustvovali i Velja Nevolja i Marko Miljković.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano