Jahorina za vikend u Bijeljini najavljuje ljetnu sezonu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

BIJELJINA - Olimpijski centar Jahorina ovog vikenda, 23. i 24. maja, održaće promociju ljetne sezone u Bijeljini.

 

Svi stanovnici ovog grada će biti u prilici da se upoznaju sa atraktivnom ljetnom ponudom Jahorine ukoliko posjete promotivni pult OC Jahorina smješten na trgu Kralja Petra I Karađorđevića. Kreativni kutak sa izložbenim sjedištem Boba na šinama Bijeljincima će sa promotivnim materijalom, zanimljivim interaktivnim igrama i nagradama biti dostupan u subotu i nedjelju od 12 do 20 časova.

"Za ovu ljetnu sezonu pored samih prirodnih ljepota kojima Jahorina obiluje, pripemljeno je mnoštvo zanimljivih sadržaja i događaja. Međunarodno takmičenje Jahorina Ultra Trail ove godine će se održati na 4 staze različitih dužina i to prvi put u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina. Jahorina je već postala prepoznatljiva po najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama dužine 2,5 km. Bob dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u Evropi. Panoramska vožnja žičarom, tjubing, xRaycer, teretana na otvorenom, kao i sportski kutak sa terenima, bicikli i staze za hajking – staza ljubavi, staza zdravlja i sportska staza, u rasponu od 2,5km do 13 km ovog ljeta će ispuniti očekivanja svih ljubitelja aktivnog odmora", saopšteno je iz OC Jahorina.

Nagradne igre sa vrijednim nagradam koje su već aktuelne će sigurno obradovati sve posjetioce Jahorine. Pripremljene su i još tri velike atrakcije, tower, loopster i skydive, koji se grade na Poljicama i na Jezeru na vrhu planine.

"Jahorina će ponovo prva u ovom dijelu Evrope imati nove, adrenalinske atrakcije za odrasle i djecu", dodaju iz OC Jahorina.

Iz Olimpijskog centra su pozvali sve da ih posjete na promociji u Bijeljini nakon koje će uslijediti i promocije u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju. Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25.-28. juna kada će važiti popust od 30% na sve ljetne sadržaje. Iz ovog centra poručili su svima da zamijene more za planinu i svoj ljetni odmor povjere upravo olimpijskoj planini Jahorini!

Izvor : Nezavisne

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano