JANJUŠ PROGOVORIO O ANI KORAĆ! Sada je sve jasno o njihovom odnosu - Maja će svisnuti od LJUBOMORE?!

Iako se "Zadruga 4" završila, interesovanje za pojedine učesnike i dalje ne jenjava, a jedan od onih čije se kretanje svakodnevno prati je Marko Janjušević Janjuš.

Bivšem košarkašu je učešće u rijalitiju promenilo život iz korena. Janjuš se razveo zbog romanse s Majom Marinković, s kojom je u ovoj sezoni "Zadruge" imao brutalne okršaje, koji su uzrokovali prekid veze, ali ne i prekid skandala.

Kada je konačno izašao iz najpoznatijeg "Imaginarijuma", slobodne dane provodi na Crnogorskom primorju u društvu ćerke Krune, a sada otkriva kako se trenutno oseća i kakvi su mu planovi za budućnost.

U Crnoj Gori si, Maja je takođe bila tamo i svakodnevno je objavljivala provokativne slike na Instagramu. Kako to komentarišeš?

- Niti gledam te slike, niti pratim bilo šta. Nemam komentar što se nje tiče, drago mi je da me ne zove i da je ne zovem, najbolje je da tako i ostane. Svako ide na odmor gde hoće, nemam i neću imati kontakt s njom, i u to sam 100 odsto siguran.

Da li ti nekad nedostaje Maja

Ne, niko mi ne nedostaje, ovaj život mi je najbolji sada ovakav. Daleko joj lepa kuća.

 

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Instagram printscreen/mali_janjus

U kakvim si odnosima sa Anom Korać?

- U odličnim, mnogo je gotivim i draga mi je. Čujemo se svakog dana jednom ili dva puta, izlazimo, družimo se i mogu da ti kažem da mi je postala kao sestra.

Da li je vreme za neku novu ljubav?

- Neće me nijedna! Ne znam kako, ali neće me, a ja bih. Sve pokušavam da nađem neku normalnu, ali hoće me samo neke antipropagandne, šalim se (smeh). Sada nema ljubavi, ako naletim na neku lepu devojku i normalnu, može, ovo ostalo me ne zanima.

 
 
maja_janjus_1.jpg
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
maja_janjus_2.jpg
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
 
 
 
 
maja_janjus_1.jpg
maja_janjus_2.jpg
maja_janjus_3.jpg
maja_janjus_4.jpg
maja_janjus_5.jpg
maja_janjus_6.jpg
 
 

Šta ako se zajedno nađeš s Majom i Takijem u "Zadruzi 5"?

 

- Želim im da oboje nađu tamo ljubav svog života. Ništa se neće desiti, ja sam tu presekao i tu je kraj - rekao je Janjuš za "Objektiv".

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: