SVE IZAŠLO NA VIDELO! Janjuš varao i ženu i ljubavnicu sa OVOM zadrugarkom! (FOTO)

Nije tajna da bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ne može da ostane veran jednoj ženi, te osim što je u rijalitiju prevario suprugu sa Majom Marinković, svoju bivšu ljubavnicu varao je i sa aktuelnom zadrugarkom Natašom Radan.

Naime, kako je ispričao izvor blizak zadrugarima, Janjuš i Nataša su po izlasku iz treće sezone rijalitija "Zadruga" navodno nekoliko nedelja bili u diskretnoj vezi, a viđali su se dok je košarkaš pokušavao da se pomiri sa bivšom suprugom Enom, ali i da održi kontakt sa tadašnjom ljubavnicom Majom.

- Nakon završetka prošle sezone, Maja i Janjuš su nekoliko puta raskinuli i pomirili se. Njoj je Taki branio da se vidi i čuje sa Janjušem, a on je navodno pokušavao da vrati svoju ženu i sačuva brak - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao:

- Janjuš je tada živeo u jednom etno selu. Preko Instagrama je kontaktirao mnoge bivše zadrugare, a među njima i Natašu Radan, koju je pozvao na druženje uz alkohol. Ova je pristala, došla, a nakon večeri koja se završila seksom, prespavala je kod njega - ispričao je izvor.

Radanova je dolazila još nekoliko puta, sa Janjušem je imala kratku seks kombinaciju i dogovor da nikada nikome ne kažu za istu.

- U tom trenutku oboje su bili slobodni i radili su ono što su hteli. Nataša je obećala Janjušu da neće Maji nikada priznati da je bila s njim, ali se ipak to na kraju desilo. I dok su bili van rijalitija, Maja je sumnjala da Janjuš ima nešto sa Natašom, ali nikada nije imala čvrste dokaze. Tek kada je ušla u "Zadrugu" i videla Natašu i Janjuša zajedno, shvatila je da je intuicija nije prevarila. Zbog toga se i ponaša agresivno prema njemu - rekao je  izvor na kraju.

 

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: