JEDVA JE ČEKALA DA IZAĐE I PROGOVORI O SVEMU! Izbačena zadrugarka razvezala jezik o Dalili i otkrila skandalozne detalje njihovog razgovora!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nevena Miličević je osvojila manje glasova u duelu sa Dalilom Dragojević, te je sinoć morala da napusti "Zadrugu 5".

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević sačekala je Nevenu u studiju i sa njom obavila intervju.

603816_screenshot-6_f.png?t=1643010016

Printscreen

 

- Toliko sam maštala o tome da izađem, a sad sam i zaplakala. Dočekana sam na negativan način. Nijedna osoba nije htela da uđe u priču, svi su krenuli da me gađaju nekim naviknutim rečima, to mi je bio šok. U apsolutnom šoku sam bila. Onda sam se sakrila u pab, to mi je bila neka tranzicija. Osećala sam se ugroženo i onda sam bila maksimalno povučena. Za mene je bilo prirodnije da se našališ i flertuješ sa nekim, ali nije kraj sveta, a tamo je sve kraj sveta to. Više podržavam ove koji žive, nego ove koji grakću. Mislim na taj levi deo stola, da li mi znamo nešto o njima? Oni se kriju iza paravana, ovi su preplašeni, treći ne znaju da li da napadaju... Ja sam sa Dalilom doživela najveću iskrenost, ovo su mi bila dva najlepša dana u Zadruzi. Rekla mi je da postaje svesna svega, da ne može da veruje šta joj se dogodilo. Ja sam joj rekla da ju je pogodila kometa. Rekla mi je da u trenutku nije postajala sila koja je mogla da je spreči. Kada se desila druga prilika sa Dejanom, misli da se nije postavila adekvatno. E sad tek kad je napravila distancu od Filipa, a Dejan od nje, počela je da sagledava neke stvari, da se kaje. Rekla je da ne može da zamisli život bez Dejana. Čak i kad joj se to dešavalo, nije imala svest da iza toga nema Dejana - ispričala je Nevena.

603818_screenshot-8_kf.png?t=1643010016

Printscreen

 

- Šta se dešava sa Tarom i Ša, ko tu koga voli? - pitala je Dušica.

- Meni ta situacija nije jasna. On je sa mnom razgovarao, rekao mi je da je kategorički završio sa tom pričom, onda vidiš sledeću scenu, kao drugi čovek - govorila je Nevena.

 

603815_screenshot-5_kf.png?t=1643010016

Printscreen

 

- Šta ti je pričala Aleks? - nastavila je voditeljka.

- Oni su stari rijaliti igrači, nemam procenu šta je tu kod njih, imaju neke svoje prošlosti. Aleks te joj se sviđa neko, pa onda ne... Meni je rekla da je zaljubljena u Mensura i onda odjednom rekla da joj se niko ne sviđa, a ona je bila zaljubljena u njega do suza. Ne znam... Meni je delovalo kao da je stvarno zaljubljena, a sada mi deluje kao da nije - otkrila je bivša zadrugarka.

603814_screenshot-4_kf.png?t=1643010016

Printscreen

 

- Šta je bilo sa Franom? - pitala je Dušica.

- Videla sam na početku da smo slični u nekim stvarima, to sam podelila, onda sam došla u radio i rekla onako naivno da bih bila sa njim da moram. Rekla sam njega, nisam znala da tu kad nekog pogledaš, ti si već udat za njega. Od tog trenutka je napravio ogroman gard. Tu neku barijeru... - govorila je Nevena.

- Šta ti prolazi kroz glavu kada ti se Tara unese u lice? - pitala je Dušica.

- Da se sklonim i da mi mesto nije tu - rekla je Nevena.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano