JEZIV ZLOČIN: Gola Tatjana bježala od policije dok je u rukama držala glavu kćerke (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tatjanu Pjanovu (38) iz Ukrajine uhapšena je u četvrtak dok je gola tračala ulicama noseći u rukama kćerkinu glavu.

Tatjanu je policija privela u Hrakovu u ranim jutarnjim satima zbog sumnje da je najpre ubila, pa obezglavila svoju 13-godišnju kćerku Kristinu. Tijelo nesrećne djevojčice pronađeno je sa 20 ubodnih rana.

Tijelo je u porodičnoj kući pronašao Tatjanin brat Aleks, koji je odmah pozvao policiju nakon čega je počela potraga.

Tatjana je brzo pronađena kako besciljno luta ulicama bez odjeće na sebi i a tragovima krvi po tijelu. U jednoj ruci je držala plastičnu kesu sa kćerkinom glavom, a u drugoj nož. Prilikom hapšenja se opirala i nasrtala na policajce. Prilikom saslušanja odbila je da objasni šta se desilo.

У Харкові поліцейські затримали на вулиці жінку із пакетом, у якому була голова дитини

https://tsn.ua - У Харкові поліцейські затримали на вулиці жінку із пакетом, у якому була голова дитини. О шостій ранку до поліції надійшло повідомлення, що ...

Njen brat je policiji rekao da je Tatjana radila kao čistačica i da je djevojčica ponekad znala da bude nezadovoljna zbog lošeg finansijskog stanja.

Komšije, sa druge strane, tvrde da je Tatjana bila brižna majka koja bi "pomerila nebo i zemlju za svoju kćerku". U noći ubistva nisu čuli nikakvu buku, a nisu ni primetili da je Tatjana konzumirala alkohol ili opijate.

Tatjanina majka, a Kristinina baka, ostala je u šoku zbog svirepog zločina.

- Ne vjerujem da je Tatjana ovo uradila. Ne mogu u to da poverujem. Bila je divna majka, sve bi učinila za svoju ćerku. Mora da se nešto dogodilo u kući, možda je Tatjanu neko drogirao - rekla je ona.

Izvor: ATVBL

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano