JOŠ JEDNA U NIZU MILOVIH PROVOKACIJA: Uništena crnogorska zastava, DPS na sve načine pokušava da destabilizuje zemlju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Podgoričanin E.A. je, navodi se, prolazeći tim delom grada, primetio uništenu zastavu, nakon čega je slučaj prijavio policiji.

Na zgradi Državnog arhiva Crne Gore, u blizini OŠ "Sutjeska" u Podgorici, za sada nepoznata osoba uništila je crnogorsku državnu zastavu, preneli su crnogorski mediji.

Podgoričanin E.A. je, navodi se, prolazeći tim delom grada, primetio uništenu zastavu, nakon čega je slučaj prijavio policiji.

U Crnoj Gori se spekulisalo da će padom Mila Đukanovića i njegovog DPS-a doći do promene državne himne i zastave, ali su je na tu temu stavljena tačka potpisivanjem koalicionog sporazuma između Krivokapića, Abazovića i Bečića.

 

Nosioci tri liste koje su na izborima osvojile većinu - Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović potpisali su sporazum kojim su se, između ostalog, obavezali da nova vlada Crne Gore neće pokretati nikakve inicijative ili postupke sa ciljem izmene državne zastave, grba i himne.

U Sporazumu se navodi da će nova demokratska vlada u Crnoj Gori odgovorno sprovoditi sve međunarodne obaveze koje je država preuzela, ojačati i unaprediti saradnju s NATO-om i brzo, u potpunosti i predano sprovesti sve reforme potrebne za punopravno članstvo Crne Gore u EU.

Takođe, kako se dodaje, nova vlada neće pokrenuti postupak za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova.

izvor: srbija danas

Crni bombarder crna gora vijesti

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano