JOŠ JEDNA U NIZU MILOVIH PROVOKACIJA: Uništena crnogorska zastava, DPS na sve načine pokušava da destabilizuje zemlju

Podgoričanin E.A. je, navodi se, prolazeći tim delom grada, primetio uništenu zastavu, nakon čega je slučaj prijavio policiji.

Na zgradi Državnog arhiva Crne Gore, u blizini OŠ "Sutjeska" u Podgorici, za sada nepoznata osoba uništila je crnogorsku državnu zastavu, preneli su crnogorski mediji.

Podgoričanin E.A. je, navodi se, prolazeći tim delom grada, primetio uništenu zastavu, nakon čega je slučaj prijavio policiji.

U Crnoj Gori se spekulisalo da će padom Mila Đukanovića i njegovog DPS-a doći do promene državne himne i zastave, ali su je na tu temu stavljena tačka potpisivanjem koalicionog sporazuma između Krivokapića, Abazovića i Bečića.

 

Nosioci tri liste koje su na izborima osvojile većinu - Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović potpisali su sporazum kojim su se, između ostalog, obavezali da nova vlada Crne Gore neće pokretati nikakve inicijative ili postupke sa ciljem izmene državne zastave, grba i himne.

U Sporazumu se navodi da će nova demokratska vlada u Crnoj Gori odgovorno sprovoditi sve međunarodne obaveze koje je država preuzela, ojačati i unaprediti saradnju s NATO-om i brzo, u potpunosti i predano sprovesti sve reforme potrebne za punopravno članstvo Crne Gore u EU.

Takođe, kako se dodaje, nova vlada neće pokrenuti postupak za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova.

izvor: srbija danas

Crni bombarder crna gora vijesti

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: