JOŠ ŽELI DA IGRA FUDBAL Ibrahimović: Ne razmišljam o penziji u 38. godini
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

- Sada imam 38 godina, ne znam koliko ću još dugo moći, ali želim da igram dokle god me telo bude slušalo. Samim tim, trenutno ne razmišljam o penziji, jer imam ugovor sa Milanom. Zato moram prvo da vidim kako će se stvari razvijati tamo. Za sada nema nikakvih zvaničnih odluka. Stalno govorim da želim da igram fudbal koliko god mogu, ali nikada ne znate šta može da se desi u budućnosti - poručio je Ibrahimović za švedske medije i dodao:

 

- Ja sam neko ko voli da daje sve od sebe, da donese nešto novo timu. Ne želim da budem tip koji igra utakmicu samo zbog toga ko je i kako se zove. Ukoliko ste član tima, morate da budete sposobni da se uklopite, tako da ćemo videti šta će biti. Ipak, moram da se vratim u Italiju jer tako stoji u mom ugovoru, a kao profesionalac morate da ispunite ono što ste potpisali. Švedski fudbaler trenira u Hamarbiju, čiji je postao suvlasnik od kraja prošle godine, ali da istovremeno prati šta se dešava u Italiji i da je u kontaktu sa čelnicima kluba iz Milana.

 

 Najvažnija stvar je zdravlje, mislim da su fudbal i sport manje važni. Kada budemo bili sigurni da je javno zdravlje u redu i da je situacija bolja, verujem da bi tada i sport ponovo trebalo da ude u razmatranje. Sa moje, sportske strane, nemam odgovor. Još ništa ne znamo o nastavku sezone. Trenutno veliki broj ljudi većinu stvari nagađa, a to mi nije dovoljno. Imao sam sjajne razgovore sa klubom, oni su obavešteni i često razgovaramo. Bolje mi je da treniram ovde sa Hamarbijem dok ne dobijem zvanična upustva šta da radim. Zlatan Ibrahimović priznao je da se veoma lepo oseća u Švedskoj, kad vidi kroz šta prolazi ostatak sveta, pogotovo u Italiji gde je korona usmrtila na desetine hiljade ljudi.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano