(VIDEO) ZAVIRILI SMO U DOM KARIĆA: Jovanu i Stefana smo zatekli na čuvenom BAZENU na Zvezdari, a otkrili su nam planove za SVADBU I BEBU!

Jedan od najpoznatijih rijaliti ljubavnih parova Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić otvorili su nam vrata najpoznatije vile na Zvezdari, a mi smo odlučili da proverimo kako oni provode vrele letnje dane.

https://youtu.be/jmWo9h6_m50

Na ulazu u velelepnu vilu sačekao nas je raskoš i sjaj, skupoceni antikviteti, ali i posluga koja je bila ljubazna i kulturna prema nama. Komšije uglavnom kada prolaze kroz ulicu gledaju baš u prozore ove vile, ne bi li čuli šta se dešava u dvorištu. Međutim, mi smo zatekli mir i tišinu, a od kada je Osman Karić sa svojom voljenom Kristinom otpuvao na odmor, Jovana i Stefan prepušteni su sami sebi i uživanju tokom ovih letnjih dana.

Jovana se potrudila da nas maksimalno ugosti, a Stefan kao domaćin proveo nas je kroz luksuznu vilu, a potom smo seli kako bi popričali sa njima o svim dešavanjima koja su se desila kako tokom, tako i nakon završetka ,,Zadruge 4". Nisu krili da su pozitivno iznenađeni njihovom podrškom za koju su saznali tek po izlaslu iz rijalitija, kao i da ih je sačekala soba sa pregršt poklona i pisama od fanova.

Kao što smo već pisali, Jovana i Stefan započeli su novi biznis, te su zbog fanova otvorili i Jutjub kanal, na kom će, kako su najavili uskoro početi sa interesantnim sadržajem.

Odmah potom odlučili smo da isprobamo i mi taj čuveni bazen o kom se toliko dugo pričalo u rijalitiju. Kada su nas ugostili, Jovana i Stefan prepustili su se čarima i ljubavi, a potom smo sa njim prokomentarisali i neke teme koje sigurno zanimaju sve njihove pratioce. Ovaj ljubavni par nam je oktrio i da, zbog jačine njihovg emocije, uskoro doći i do veridbe, a potom i braka, a Stefan nije krio da mu je vreme da u rukama drži i čuva malu bebu.

Međutim, to nije sve, Jovanu i Stefana smo ispitali sve o odnosu sa Vladimirom Tomovićem, ali i ostalim zadrugarima koji su ih razočarali. Na toj listi našli su se mnogi, a ima i onih koji su ih iznenadili. Stefan nam je čak otkrio i da ga je Marko Janjušević Janjuš pozvao na telefon, dok sa druge strane, Jovana nije mogla da sakrije da nema kontakt sa bivšim cimerima iz Bele kuće, kao i da joj definitivno treba odmor od svega što se desilo

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: