JOVICA PUTNIKOVIĆ PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 4: Maja ga prevarila javno, a evo da on posle svega oseća nešto prema NJOJ!

Jovica Putniković, bivši zadrugar i bivši verenik Maje Marković, koja ga je javno prevarila i ostavila zbog Alena Hadrovića u četvrtoj sezoni "Zadruge", koji je pre nekoliko meseci dožveo stravičnu saobraćajnu nesreću, svakim danom je sve bolje, a sada je progovorio o potencijalnom ulasku u "Zadrugu", obzirom da se njegovo ime pominje svakodnevno u Beloj kući.

- Nema šanse. Istina je, mnogo sam bolje, svakodnevno treniram i moja sva pažnja je u smeru oporavka. Što se tiče Maje, iskreno, moje emocije su se ugasile i iskreno nije mi ni na kraj pameti da razmišljam sad o tome. Imam cilj, da se oporavim. Imam sreću u životu da sam ostao živ, pored svih operacija, i ovo nije kraj, čeka me dosta borbe, vežbe, ali je sreća da imam verne ljude oko sebe i devojku, koji su mi motivacija da uspem. Pobediću samog sebe i izaći iz svega ovoga. - rekao je Jovica i dodao:

- Imam ogromne planove za budućnost, samo da stanem na noge. Trenutno o "Zadruzi" ne razmišljam, iskreno, ako nekada bude priče o tome, videćemo, ali sada imam prioritete u životu, koji nemaju dodirne tačke sa njom. To je iza mene - zaključio je Jovica.

Maja Marković, Jovica Putniković, Alen Hadrović

 

 

 

kurir.rs

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: