KADA SE SASTAO SA BAJDENOM, PUTINOV GOVOR TELA PORUČIO JE JEDNU BITNU STVAR: Stručnjak sve otkrio!

Specijalista za govor tela iz Njujorka Meri Sivijelo, u predsednicima SAD i Rusije, Džozefu Bajdenu i Vladimiru Putinu, prilikom oficijalnog dela uoči početka današnjeg sastanka u Ženevi videla je "odlučnost, autoritet i ozbiljnost", ali sa dva drugačija pristupa, navodeći da je "Putin delovao kao da bi radije bio na nekom drugom mestu."

"Ovo nije rodeo za obojicu. Nastupili su samouvereno, ali su imali različit stil", rekla je Sivijelo, a preneo Bi-Bi-Si.

Kada su se rukovali, Sivijelo je primetila da je Bajden imao mali, srdačan osmeh, što je znak da "želi da se igra lopte", dok je Putinovo lice bilo ozbiljno.

"Putin je delovao kao da proverava poštu, kao da je na isforsiranom maršu. Delovalo je da bi radije bio na drugom mestu", opisala je Sivijelo.

Ista dinamika ostala je kada su dvojica lidera počela razgovor iza zatvorenih vrata.

"Kada je seo, Bajdenove noge su bile blago okrenute ka Putinu, što je svojstveno nekome ko je otvoren za razgovor", kaže ona.

Sa druge strane, kod Putina, noge su bile radvojene i izbačene napred, što je agresivnija poza koja ukazuje da je manje otvoren za razgovor.

izvor:

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: