KAKAV GOSPODIN OVO NIĐE NEMA, LOM NA TVITERU: Pogledajte mu govor u Skupštini! Napali ga rivali jer je bio pod Ostrogom! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

DRITAN JASNO ODGOVORIO NA PROZIVKE: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom! Možda ste vi navikli na dogovore u Splendidu!

PODGORICA - Tokom jučerašnje skupštinske rasprave u Crnoj Gori posebno se izdvojila jedna poruka lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića koga su napadali rivali jer je pregovarao o vladi u Ostrogu.

On je rekao da je s velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije.

Abazović je istakao da bez obzira na to da li je u pitanju Ostrog, Katedrala Svetog Trifuna ili džamija, uvek će biti spreman da razgovara na svakom od tih mesta kada je reč o donošenju važni odluka.

​"Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu ili Ramaldi...Ja nisam i nikada neću. Sa ljudima, verskim velikodstojnicima, političarima, biznismenima razgovaraću na svakom mestu kada smatram da treba obaviti važan razgovor", rekao je Abazović i dodao da nema kompleks od bilo koga ili bilo čega, jer, kako je kazao, brani građansku Crnu Goru.

 

Reakcije na Abazovićevu izjavu ne jenjavaju ni danas i predmet su rasprave na društvenim mrežama.

null

kakav gospodin ovo nidje nema eto pic.twitter.com/T5MpcsFYd9

Podsetimo, na jučerašnjoj konstitutivnoj sednici za predsednika crnogorske Skupštine izabran je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i predat je zahtev sa 41 potpisom poslanika za formiranje Vlade Crne Gore.

(Kurir.rs/Z.Š.)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano