"KAO DA MI JE SRCE IŠČUPANO!" Priznao je sve - ovo je glavni RAZLOG zašto ne može da bude s njom! (VIDEO)

Ana Bulatović i Lazar Čolić Zola su se tokom današnjeg nedeljnog popodneva izdvojili, te su porazgovarali o njegovoj situaciji sa Miljanom Kulić koja je u poslednjih par dana i te kako turbulentna i komplikovana. Nakon što je Čolić u noći za nama još jednom odbio Miljanu, on se osećao loše zbog svega što je priredio sebi, i porodicama.

- Znam, vidi se da te voli, ali tu nema Bože pomozi, sećam se i onih deset dana, i znala sam da će da ispadne neki haos - dodala je Ana.

 
 

- Ja sam se nadao, ali ona nije mogla da izdrži do mog rođendana, da se sprdamo, šalimo, a sa nama je posle tri dana ispao cirkus. Možda kada bi sve malo popustilo, pa bi se drugačije ponašala - žalio se Čolić.

 

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić
Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
 

- Kako vi napolju? - pitala je Ana.

- Ma ovde smo dve godine, i napolju kada smo bili zajedno, 20 dana bude top, i onda kreće haos. Ma mi ne odgovaramo jedno drugom. Nama bi bilo top da se viđamo 10 dana, ali posle toga sve njoj smeta, sve meni smeta. Neverovatno, to je... Ne znam. Neću više sebe ni nju da uništavam i blamiram - konstatovao je Čolić.

- Ne znam šta da ti kažem sada, ja te razumem, i ne krivim tebe - dodala je Ana.

 

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić
Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
 

- Ma ja više neću da se mirim sa njom, i da nisu sve ove stvari bile, ali posle ovoga što se desilo pre 15 dana, ja sebi ne bih dozvolio da joj priđem, ako samo to uzmemo u obzir. Ona mene pita za sve, ali sa ovim načinom razmišljanja, ja ne vidim ni jedan posto, nema tu načina života sa njom. Šta da joj kažem? da ćemo biti zajedno? Neću da je lažem, ne vidim svrhu - žalio se Čolić.

- Ne znam samo kako se nađu neke takve osobe - zaključila je Bulatovićeva.

- Ma Ana, ovo je boleština, blam me situacije, kakav sam baksuz - nastavio je Čolić.

https://youtu.be/8lCwCWAdKoI

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: