ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU: JELENA, ZAR TI NISI ANTIVAKSERKA? Karleuša konačno progovorila - otkrila i da li je vakcinisala ĆERKE

Pevačica Jelena Karleuša prva se vakcinisala u TC "Ušće", došla je u "fensi" izdanju, a progovorila je i o činjenici da su je mediji predstavljali kao "antivakserku".

Jelena je više puta govorila o MMR vakcini i tražila da ona ne bude obavezna za decu, a sada je Filipu Čukanoviću odgovorila na škakljivo pitanje - "pa Jelena, zar ti nisi antivakserka"?

"Da i ja posle dugog niza godina nepravedne slike o meni objasnim. Nikada u životu nisam rekla bilo šta protiv vakcinacije uopšteno. Ja sam imala stav o jednoj vakcini, MMR vakcini, tražila sam, Filipe, da postoji opcija za tu vrstu vakcine, ako je dete sklono nekim problemima, ako ima indikacija neuroloških oštećenja, da ne bude obavezno. To je sve što sam htela", rekla je ona.

"U našoj sredini, ja sam odmah proglašena antivakserkom. Ja sam svoju decu vakcinisala. Tražila sam da ne bude obavezno zbog svog ličnog problema, koji sam imala s jednim detetom. Jedna od kćerki je imala burnu reakciju, smetnju u govoru... Rešili smo, ali sam ja reagovala kao majka. Samo sam htela da ne bude obavezno pre nego što dete napuni određeni broj godina", rekla je Jelena.

"Nikada, nikada nisam bila protiv svih vakcina, one su iskorenile najveće bolesti ove planete", rekla je ona.

"Zovem druge javne ličnosti, koje se ustručavaju, naročito jer ja uvek iznosim svoje stavove. Ovim primerom sam pokazala istinu", rekla je ona.

Izvor : Mondo

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: