KARLEUŠA O LJUPKINOM SKANDALU! Ima i poruku za generala Simića.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bez dlake na jeziku.

Jelena-Karleusa.jpg

Jelena Karleuša nedavno je zapalila Čenej bujnim dekolteom, kada se pojavila na jubilarnom 40. rođendanu koleginice Nataše Bekvalac i kako je otkrila poklonila joj je nešto lepo - "Šanel".

JK je nedavno na Instagramu iznela mišljenje o pojedinim ličnostima koje, kako je navela, "kupuju milione pratilaca na popularnim mrežama i kanalima", a sada je otkrila na koga je mislila.

"Prave zvezde ne kupuju pratioce. Mislila sam na svakog koga ne znaju ni u zgradi, a ima milion pratilaca. Ima stvarno puno velikih regionalnih zvezda koje imaju tek milion... Evo, Severina. Ne može neko koga ne zna ni uža rodbina da ima milion, ali to je zabluda samo za njih i to pokazuje njihovo psihičko stanje. To je sve fejk i laž", rekla je pevačica.

Ona je prokomentarisala i nezaobilazni skandal koji je napravila Ljupka Stević svom bivšem oženjenom dečku generalu Dragiši Simiću, a imala je poruku i za njega.

"Ljupka je moja drugarica, mada je i Simke moj prijatelj. Ja, negde, uvek moram da budem na ženskoj strani, to je tako. Moram da kažem da je Ljupka bila na mojoj strani kada je meni bilo teško, tako da sam svim srcem uz Ljupku. Našem dragom generalu Simiću želim sve najbolje u borbi protiv vatrenih žena koje su očigledno veoma, veoma opasne. On ispada da je fatalan muškarac", poručila je Karleuša i dodala da ona nije agresivan tip i da nikome nije ništa lomila.

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano