KIJA KOCKAR ROĐENA JE U ZRENJANINU: Trebalo je da se zove Stojanka, sa ocem išla u LOV, a evo šta kaže njena BAKA! FOTO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kristina Kija Kockar progovorila je o svom detinjstvu u Zrenjaninu, pa iznela detalje koje niko nije znao.

"Ljudi mene znaju odavno, pa im nisam zanimljiva. Moj stan je na kraju grada. Ja sam igrala fudbal, lastiš i žmurke. Igrala sam se u pesku i jela sam ga", rekla je Kija kroz smeh, pa dodala:

"Kada je bilo bombardovanje, ovde smo se igrali. Jednom smo videli nešto užareno, to je preletelo preko i palo u neku njivu, ali je moglo da bude kobno, nismo mi to shvatali kao klinci. Meni je bio rođendan, malo su bili tužni ti rođendani."

Kijin stan pun je slika i uspomena.2317745_screenshot-14_ff.jpg?ver=1599403075

"Ovo je prva slika koju sam kupila u Grčkoj, tu su moje knjige, fotografije kada sam bila stjuardesa. Ovde je moja baka Mara koja živi u ovom stanu", rekla je Kija, pa se nadovezala njena baka:

2317741_screenshot-16_ff.jpg?ver=1599403062

"Kija je bila malo nestašna, prkosna, ali kada treba umiljata, tada se sve oprašta", kazala je njena majka.

"U sobi sam imala zvezdice, na plafonu su bili posteri, Seka Aleksić, Nemanja Nikolić i Kristina Agilera. Tata mi je bio lovac i ostavio mi je dve puške, nisam ih još preuzela. Karakterom sam tata, a vaspitanjem mama. Fizički sam se menjala", rekla je Kija u "Premijeri" i otkila kako je dobila nadimak:

"Trebalo je da se zovem Stojanka, da, Stojanka Kockar. Kada sam progovorila i kad me pitaju kako se zovem, ja sam govorila: Kija i tako je ostalo."

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano