KIJA NIKADA NEĆE BITI PEVAČICA! Vuk Mob PROGOVORIO o AFERI sa Kockarevom "Bili smo ZAJEDNO..."
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Vuk Mob je najveće iznenađenje četvrte sezone "Zadruge", a ušao je uprkos protivljenju njegove verenice Olivere.

Dugo se spekulisala o njegovoj aferi sa Kristinom Kijom Kockar, koja je napravila opštu pometnju kada je u pitanju ljubavni život mladog repera, pogotovo od kada se skrasio sa lepom novinarkom Oliverom Konatar, koja je u drugom stanju i sa kojoj očekuje prinovu.

Na pitanje medija da su Kija i on bili uslikani pre dve godine u Crnoj Gori na plaži na terasi njegove kuće, Vuk odgovara:

- Bili smo zajedno na jednom mestu i u istoj prostoriji, ali nikada nismo bili zajedno. Povezivali su nas ali nikada nismo bili zajedno.

Na pitanje da li je u kontaktu sa Kijom odgovara da su im se putevi razišli, i da nisu u kontaktu, ali se dotakao njenog ulaska u rijaliti.

- Kija je delimično iskoristila njen ulazak u Zadrugu. Ušla je kao težak anonimus, postala rijaliti igrač, koji snima pesme. Niko za nju neće reći da je profi pevačica, već da je ona iz rijalitija što peva. Ima ona finu muzičku karijeru i to ne može niko da joj ospori. Čak ima više pregleda od nekih pevača. To će vremenom da izbledi jer dolaze novi rijaliti heroji, ne verujem da će opstati kao pevačica. Inteligentna je u šou-biznisu, napraviće ona nešto, ne verujem da će joj muzika biti glavni adut. Ne doživljavam je kao pevačicu za deset godina. Milsim da će imati svoj biznis, neke parfeme, knjige. Biće u šou-biznisu, ali ne u biznisu, bar ja mislim - izjavio je reper.

Na pitanje šta će mu najteže pasti u rijalitiju, Vuk odgovara:

- To što ne mogu da budem sam. Ja volim svoju samoću. Pustim muziku, popijem nekoliko piva i uživam. To će mi najviše faliti. Pored Olje, naravno.

Izvor: srbija.danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano