KIJA TRAŽILA POMOĆ OD PROROČICE: Nadica progovorila o odlasku u manastir zbog CRNE MAGIJE - otkrila ISTINU

Kao bomba odjeknula je vest da je pobednica "Zadruga 4" Nadica Zeljković i majka pevačice Kristine Kije Kockar vodila svoju ćerku po manastirima u periodu kada je imala veliki košmare. Naime, kako su mediji saznali Nadica se svaki dan molila uz posebne molitve za mir svoje ćerke Kije, koja je imala mnogo košmara.

Nadica se sve do sada nije oglašavala za medije, pa su novinari odlučili da je kontaktiraju i da provere da li su ova pisanja medija zapravo istina

Nadica nije bila najbolje raspoložena za komentarisanje ove teme, ali je otkrila da li je istina da je svoju ćerku Kiju vodila u manastir. 

- Sva ta pisanja nisu istina, ne bih to da komentarišem, svašta se piše, ali to za Kiju nije istina - izjavila je Nadica za Republika.rs

 

Nadica Zeljković, Kija Kockar
Nadica Zeljković, Kija Kockar
Foto: Srbija Danas

Pevačica Kristina Kija Kockar se putem društvenih mreža obratila za pomoć proročici Dei koja se predstavlja kao vidovnjakinja i duhovni vođa, a svojim klijentima nudi usluge prizivanja anđela koje usmerava direktno na njih.

 
 

U opisu video zapisa u kom vidovnjakinja izvlači karte pomoću kojih "priziva anđele" i "usmerava ih na one kojima su potrebni" stoji da će anđeo stići samo do onih koji se budu prijavili ili napisali u komentaru "amin". 

 

Proročica
Foto: Instagram prinscreen/zona.sumraka

- Tretman prizivanja anđela na daljinu. Napišite "amin" ili "prijava", da vam proročica Dea pošalje vašeg anđela čuvara - pisalo je u objavi, a Kija je u komentarima napisala "amin".

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: