KLAĆU TE NOŽEVIMA! Opšti haos za crnim stolom! Pretnje jezive, Mensur na ivici PUCANJA! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Stanari Bele kuće sinoć su igrali "Igru istine" u okviru koje su međusobno postavljali jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi". 

 

Mensur Ajdarpašić pokušao je da postavi pitanje Milici Kemez, ali ga je Bora Snatana prekinuo.

 - Pitaj Jelenu, hoću ja da čujem, ko se j*be, ko se predozirao u čijem stanu. Evo pitam ja Minu ko se predozirao u njenom stanu. Mina je to pričala Milici. Koga je tukao Miljković? Ustani, Milice, reci. Ja sam za vas bog igre, mogu sve da vas izbacim odavde - vikao je Bora, a zatim je zapretio Mensuru da će ga zaklati. 

 Boro, jadan ne bio, šta ti je - rekao je Mensur.

 

- Čime se ja bavim? Osam godina sam bila frizerka, bila sam dve godine hostesa, sad imam svoj lokal - rekla je Milica Kemez.

 

- Što ne postaviš pitanje njoj, ti si rekao da ćeš to da pitaš Milicu. Ti (Boro) si skočio i pomenuo tu priču - rekla je Mina.

Mensur je nakon ovog haosa, postavio pitanje Janjušu : "Koje su to devojke koje su bile sa tobom u kući"

 

- Dragana, Jelena, Tara - našalio se Janjuš.

 

"Rekao si Mini "Nemoj da ja kažem šta smo ti i ja radili napolju", e sad me zanima šta se to radili?" - postavio je pitanje Mensur Janjušu.

 

- Ja i Mina nismo ništa imali. Ja sam bio dobar sa Minom i ranije. Bio sam i kod nje kući, sedeo sam sa njenom mamom i babom. Ti si je odvukao od svih ljudi - rekao je Janjuš.

Zadruga 3 - Potpuni potop haosa u Beloj kući, Milica, Mina, Janjuš, Mensur - 04.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano