"KO SE BIJE, TAJ SE VOLI!" Taki ne prestaje da ŠOKIRA izjavama - o potencijalnoj TRUDNOĆI je priznao da...

Maja Marinković već danima je u centru komentarisanja, kako zbog dešavanja u Zadruzi, tako i onih van nje.

 

Sve aktuelnosti iz života učesnice rijalitija još jednom je komentarisao njen otac Radomir Marinković Taki, te ponovo šokirao sve. Nakon što je komentarisao ćerkine silikone, kao i seks koji je imala u rijalitiju, Taki je sada izneo mišljenje i o burnoj svađi i drami sa Filipom Carem.

Ko se bije, taj se voli. Ne smem više da se stresiram, dam izjavu, a posle pola sata ispadne nešto drugo, pomirili su se. Maja je iskusan rijaliti igrač, a i ovaj se dobro namazao, udario je tuk na luk, hoće oboje da budu dominantni za stolom. Biće to turbulentno do kraja, neću da trčim pred rudu i budem kontradiktoran - odgovorio je on.

 

Javnost je nedavno zapalila i informacija da je Maja Marinković možda u drugom stanju, te da je pre "Zadruge" imala odnose se bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom, koji se nedavno oglasio na ovu temu, a Taki je priznao da o potencijalnoj trudnoći ne zna ništa.

 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Ne, čuo sam prvi put na TV-u, nemam pojma o čemu se radi. U vezi trudnoće ne znam, čuo sam sve kod vas. Maja je rekla da od tog posla nema ništa, ja verujem svom detetu. Ja ne mogu ništa da uradim, nemam kontakt sa njom, nemoguće je doći do njih - rekao je on.

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano