Koje zahteve je TV Prva odbila pa je voditeljski duo zapretio otkazom?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Osim što se mimoilaze sa principima televizije, problemi su se javili i u odnosu između Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

slika.PNGIZVOR: PRINT SCREEN/INSTAGRAM SRĐAN PREDOJEVIĆ

Nakon što je objavljena vest da popularni voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju jutarnji program i Prva televiziju, strasti ne prestaju da se smiruju.

Već smo naveli da je razlog ove odluke želja televizije da u jutarnji program uključi njihovog mlađeg kolegu Filipa Čukanovića.

S obzirom na to da nije želela da dane emisije deli sa Filipom Čukanovićem, Jovana je zapretila otkazom jer je njen zahtev da Filip bude ukinut sa jutarnjeg programa - odbijen. Ipak, izvor blizak voditeljskom paru, za Nova.rs navodi da su Jovana i Srđan i dalje pod ugovorom zbog čega zahtevaju veliku otpremninu od televizije.

Koji su planovi televizije i programa „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ ostaje da vidimo, budući da njih dvoje još uvek ne žele da se oglašavaju ovim povodom.

Ipak, kako navodi Nova.rs, problem u Jovaninoj i Srđanovoj saradnji sa televizijom nastao je pre par nedelja, nakon letnje pauze voditeljskog para.

Izvor: wanted.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano