Kojić: Selmo Cikotić je američki špijun

"Imamo situaciju da se za ministra bezbjednosti predlaže američki čovjek Selmo Cikotić", rekao je za ATV u emisiji "Tema dana" Milorad Kojić, direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženja nestalih lica.

"Ja sam stava da svi koji su krivi za ratne zločine treba da odgovaraju, a samo se procesuiraju Srbi", navodi on i dodaje da sada dolazimo u situaciju da Selmo Cikotić koji je odgovoran za zločine u Bugojnu, bude predložen za ministra bezbjednosti.

"On se u suđenju za zločine nad Hrvatima u Bugojnu pojavljuje kao svjedok, što je tek apsurd", kazao je Kojić.

"Selmo Cikotić, što je vidljivo u dokumentima Wikileaksa, je kao američki špijun prenosio netačne informacije Američkom ambasadoru da vlasti Republike Srpske provode mjere na otcjepljenju od BiH. On treba da bude pod kontrolom bezbjednosnog sektora, a ne na čelu istog", zaključuje Kojić.

Takođe dodaje da je Selmo Cikotić usko vezan sa vehabijama preko svog brata. Simptomatično je da bošnjaci predlažu ratnu perjanicu.

Kako stoji u dokumentima wikileaksa, on se zalaže za unitarnu BiH, put u NATO, što znači samo jedno - da je plan da se MUP Republike Srpske prebaci na zajednički nivo.

IZVOR: ATV

Popis srpskih žrtava posao od vitalnog interesa za Srpsku ...

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
сеп 28, 2021, 2:41 по подне - draskoa
сеп 28, 2021, 12:05 по подне - InfoPult
сеп 28, 2021, 11:08 пре подне - swatch info
сеп 28, 2021, 11:01 пре подне - Boris M.
Autor: