KOLAPS ZA CRNIM STOLOM "MUKA MI JE VIŠE OD TEBE I OD TVOJIH LAŽI!" Žestoka svađa u Zadruzi (VIDEO)

Već danima se oseća netrpeljivost između nekadašnjih dobrih prijateljica Nataše Radan i Ermine Pašović.

Iz dana u dan, njihovi okršai se nižu, a svađe su sve žešće, pa je tako i danas došlo do brutalnih uvreda i teških reči između ove dve učesnice.

- Nataša muka mi je do tebe i tvojih laži! Zarad k*rca bi prodala sve - rekla je Ermina.

Ermina Pašović

Ermina Pašović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 

- Ti svojim lažima sebi čistiš put, i mi nismo prijateljice i ja nikoga nisam prodala jer ti nisi moj prijatelj - pravdala se Nataša.

- Ovde se ne radi da ja branim Natašu, ali ona se zamerila Ermini! Mene niko ovde ne zanima, i ja mogu da se družim sa kim ja hoću. da li ti znaš šta je Ermina pričala o meni Kenanu, i ja joj nisam zamerila i nastavila sam da budem dobra sa njom. Družila se sa mnom, pa me blatila kod Kenana - rekla je Rialda.

- Mi smo u rijalitiju i za mene su izdaje najgore ovde. ja nikada ovde e boih iznela nešto iz spoljnog sveta, ja se bavim pričama samo iz rijalitija - dodala je Nataša.

- Ja ću kao treću osobu da navedem kao Jovanu Ljubisavlhjević, koja te tapše po ramenu a komentariše u bradu i ona je odoba kpoja meri sve kroz rijaliti i kadar. Smatram da ima plan i cilj, ali da ne bira sredstva - dodala je Rialda nakon svađe.

Detaljnije u nastavku.

https://youtu.be/mQ23LlgocrI

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: