Kraj Fnaticove ere i početak novog doba

Svi mi koji smo prvi put pogledali partiju Fnatica kada je Rekkles bio u rosteru nismo mogli da ne primjetimo njegovu strast kako za takmičenjem tako i za crno-narandžastim dresom čije je boje dugo ponosno nosio. Ostaće upamćen po brojnim dostignućima na pojedinačnom nivou, ali ono po čemu će ostati još više upamćen je njegov doprinos britanskoj organizaciji. Od trenutka kada je stigao u Fnatic Rekkles je bio klinac kome je bilo predodrijeđeno da uspije. Klinac koji će promjeniti svijet i donijeti toliko željnu titulu prvaka svijeta Evropi nakon godina dominacije azijskih timova. Kroz godine takmičenja u evropskoj LEC ligi dokazivao je zašto je dobio epitet najboljeg. Ma ko je bio na suprotnoj strani Martin je odlučno stajao i čak kada je njegov tim bio nadomak poraza često ih je izvlačio iz nemogućih situacija i nosio do pobjede. Sa Fnaticom je osvojio 7 evropskih titula i godine 2018. zajedno sa još jednim budućom svjetskom zvijezdom Capsom je bio nadomak osvajanja svjetske titule. Borili su se hrabro od samog starta, pobjeđivali favorite, na rani put kući slali mnogo jače ekipe od sebe ali su u finalu poklekli pred Jackey Loveom, The Shyem i Invictus Gamingom. Od tog trenutka i odlaska Capsa u G2 došao je težak period za Fnatic. G2 je preuzeo dominaciju u evropi ali i pored broja titula koje je G2 osvojio Rekkles je i dalje bio tu, i dalje je igrao sa istim žarom i pružao herojski otpor španskoj mašineriji. 

U ovoj godini, samoj po sebi lošoj zbog mnogo stvari, došao je i Rekklesov rastanak sa Fnaticom. Nosilac tri titule MVP-a evropske lige, nosilac titule igrača koji je prvi stigao do 1000 pa do 1500 profesionalnih kill-ova se sada seli u neki novi tim tražeći neke nove uspjehe. Svima nama koji volimo i podržavamo Fnatic ćeš zauvijek ostati u srcu. Jednom Fnatic, uvijek Fnatic. 

Želimo ti još mnogo titula i da konačno Gauntlet doneseš kući u Evropu. Sa kim god to bilo, to će biti i naša titula. Rekao si da se nikada ne poklanjaš nikome, sada se mi poklanjamo tebi. Naklon do poda i hvala ti za sve.

Do ponovnog vidjenja, neka te snaga prati u Poljima pravde.

DJ.J.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: