Krave uputile zvaničan dopis Jeleni Karleuši

Jelena Karleuša, jedna od najvećih zvijezda na Balkanu nedavno je ponovo dospijela u žižu javnosti svojim (ne)poznavanjem toga kako funkcionišu mliječne žlijezde kod krava. Ona je naime, u neznanju izjavila kako krave daju mlijeko samo onda kada otele teliće te istakla kako zli ljudi mlijeko otimaju od teladi, umjeto da im im dozvole da se hranu majčinim/kravljim mlijekom. Oko njene izjave digla se prava bura, mnogi su pokušali da joj ukažu kako je pogriješila, ali ona se jednostavno nije dala smesti, svo dok se nije uključilo Udruženje krava koje je Karleuši poslalo zvaničan dopis koji renosimo u cjelosti bez intervencija.

Muuuu poštovana Gđo Karleuša,

Ovim putem želimo da vam se obratimo te da vas pobliže upoznamo sa tim kako funkcionišu mliječne žlijezde kod krava. Nama je sasvim jasno da vi ne znate kako funkionišu prirordne grudi i laktacija kod istih i zato vas molimo da ne komentarišete nešto sa čim se do sada niste susretali. Ako niste znali, a očito niste, krave ne proizvode mlijeko svega 80-90 dana u godini, a količina mlijeka uslovljena je načinom na koji se vodi računa kako o kravi tako i o samom vimenu.

Jedini period kad se krava ne muze jeste onaj kad je krava steona, to znači kad je trudna, odnosno kada u njenom stomaku raste tele koje treba da se oteli i u periodu kad se oteli, sve dok tele ne počne da pase travu. Stvari su nešto drugačije nego kod ljudi, ali ponavljamo mi razumijemo da vi ne razumijete te prirodne procese koji se dešavaju u oragnizmu.

Ovim putem još jednom želimo da demantujemo vaše navode koje ste objavili bez konsultacija sa ijednom kravom i smatramo da je to krajnje neprofsionalno. Nama je takođe jasno da se vi na neki način poistovjećujete sa nama, ali mi se u svakom smislu ograđujemo od vaših riječi.

S, poštovanjem,

Udruženje krava

(vijest je satiričnog sadržaja)

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: