Kristijan pričao o Luni i aferi sa Slobom, pa spomenuo svoju ćerku: Ušao bih i ubio je!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kristijana Golubovića šokiralo je izlaganje Marka Đedovića o aferi, tokom prethodne sezone Zadruge, Dragane Mitar sa oženjenim Edisom Fetićem.

Đedović je pričao o seksuaim odnosima Dragane i Fetića pred zadrugarima usred dana, dok su im kod kuće deca i supružnici, koje su prevarili u rijalitiju.

I deca kod kuće? Žena? Ako je on u takvoj sredini, Novi Pazar će ga osuditi žestoko. Ne mogu da verujem, usred bela dana da tako rade. Čuo sam ja za jednu Draganu... Ima muža. A njen muž kod kuće, šta? - rekao je Kristijan.

Golubović se zatim osvrnuo i na situaciju u Zadruzi 1, kada su Luna Đogani i Sloba Radanović u naletu strasti, bili proisni pred ukućanima i Slobinom tadašnjom ženom Kristinom Kijom Kokar.

- Gledao sam i Lunu sa onim iz Zrenjanina, jaše ga... Ja imam žensko dete. Ušao bih i ubio bih je, da puši ku*ac oženjenom?! - surovo je prokomentarisao Kristijan.

Golubovićeve komentare na učešće Dragane i Lune u Zadruzi pogledajte u videu u nastavku teksta:

Zadruga 4 - Kristijan nikad surovije osudio Lunu i Draganu Mitar - 14.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Telegraf.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano