KRISTIJAN SKLOPIO PAKT SA PRODUKCIJOM Hitna reakcija zbog UŽASNOG PREKRŠAJA - vanredno upala na imanje

Higijena u Zadruzi je jedna od bolnih tema gledaocima ali i čelnicima produkcije.

Iako je zadrugarima omogućeno da uređuju prostor u kome žive, većina njih to uopšte ne radi, čak naprotiv, izgleda da im uopšte ne smeta da žive i spavaju u prljavštini koju svojim nemarom naprave.

Kao jedan od najvrednijih zadrugara izdvaja se Kristijan Golubović, koji je i ovonedeljni gazda, pa je rešio da malo uvede red na imanju. On već danima čisti i posprema, kako hotel, tako i dnevni boravak, a ovonedeljna revizija produkcije u obliku "mama Džehve" bila je zadovoljna njegovim zalaganjem.

Goca Džehverović je sa Kristijanom obilazila imanje, kritikovala lični nemar zadrugara, a na sva usta hvalila Golubovićevo zalaganje da imanje bude čisto i lepo.

Ona je konstantno "bacala kamenje" na zadrugare zbog lenjosti, a sa Kristijanom je sklopila "pakt" da sve što ne počiste za sobom bude odmah bačeno, bilo da se radi o ličnim stvarima, bilo da se radi o garderobi.

 

Zadruga 4 - Goca obilazi imanje sa Kristijanom i diže ga u nebesa - 25.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: