KRISTIJAN SKOČIO NA MARIJU KULIĆ! Zaleteo se iz sve SNAGE, bacio Tomovića na POD! UNIŠTIĆU VAS, JA ĆU VAS OTERATI ODAVDE! (VIDEO)

Kristijan Golubović sinoć je tokom nominacija osudio sve zadrugare i dodao da smatra da je 99% kuće neiskreno. Upravo iz razloga što su za stolom Mljanu Kulić svi hvalili, a iza leđa govore svašta za nju.

Miljana Kulić je prvo ušla u raspravu sa Sanjom Stanković,  a potom je nastao potpuni haos u Beloj kući. 

"Ćuti, elitna prostitutko. Pu*enje 200e, sve ću da dokažem. Dama bez blama", rekla je Miljana.

"Nek mi bude najgore u životu ako 90% ljudi ne misli sve najgore o njoj", umešao se Kristijan.

"Možete sesti i g*vna jesti. Skini gaće i natrti se i sagni se, vepru jedan! Mene to tvoje ne zanima, možda tvoju ženu samo. Tvoja žena našla drugog jer si 40 godina u zatvoru" vikala je Miljana.

Kristijan nije prestajao da iznosi njegovo mišljenje na račun njih, a onda je Marija Kulić imala opasku, koja ga je kao nikada do sada iznervirala. Ona je pomenula njegovu ženu i porodicu, što je kod Kristijana izazvalo toliki bes, da je u jednom trenutku potrčao ka Mariji ne bi li nasrnuo na nju.

"Uništiću vas, ako mi još jednom spomenete porodicu, ja ću vas oterati odavde", rekao je Kristijan, dok su ga cimeri zadržavali da je na udari. 

Vladimir Tomović odmah je potčao da ga zadrži, a on ga je tom prilikom bacio na pod. 

 

 

Zadruga 4 - Kristijan krenuo na Mariju, Tomović bio prečka - 16.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Kurir.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: